REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Armėnijos darbo ir socialinių reikalų ministerijos atstovai antradienį pareiškė, kad neturi jokios informacijos apie aktorės Angelinos Jolie siekį įsivaikinti mažylį iš šios šalies.

REKLAMA
REKLAMA

Praeitą mėnesį JAV žiniasklaida informavo, kad A. Jolie siekia įsivaikinti vaiką iš buvusios Sovietų Sąjungos valstybės, nes ten įvaikinimo procedūra yra gana paprasta ir neapsunkinta biurokratinių vingrybių.

REKLAMA

A. Jolie jau yra įsivaikinusi vaikų iš Afrikos, Kambodžos ir Vietnamo. JAV bulvarinis laikraštis „LA Gossip Examiner“ teigia, kad aktorės vyras Bradas Pittas mieliau įsivaikintų mažylį iš Indijos.

JAV žiniasklaida teigia, kas aktorių pora jau neva lankėsi Armėnijoje.

Armėnijos darbo ir socialinių reikalų ministerijos vaikų priežiūros departamento atstovė Lena Airapetajan teigia, kad šalies valdžios pareigūnai garsenybėms nesuteiks jokių lengvatų ir privilegijų ir, reikalui esant, jie turės pereiti per visas įprastas įsivaikinimo procedūras.

„Jie turės pateikti pilnas savo biografijas, informaciją apie metines pajamas ir garantijas, kad gali rūpintis vaiku. Jei viskas eisis kaip numatyta, vaiką įsivaikinti bus galima per mėnesį“, - sakė atstovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų