REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sandrai Bullock įgriso kalbos apie jos nėštumą

Akylai savo asmeninį gyvenimą sauganti ir jo nekomentuojanti aktorė Sandra Bullock, šiuo metu sulaukianti ypač daug dėmesio prieš naujo filmo „Piršlybos“ premjerą, buvo priversta viešai pakomentuoti kai kurias savo gyvenimo detales.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė paneigė kalbas apie tariamą savo nėštumą ir patikino, kad tokie gandai nepadeda moterims susilaukti vaiko. S. Bullock tvirtina, kad jai iki gyvo kaulo įgriso panašūs klausimai, nes ji savo vyrui Jesse‘ui Jamesui, su kuriuo susituokė 2005 m., padeda auginti tris vaikus iš jo ankstesnės santuokos. „Kad galėtumei turėti šeimą, neprivalai pagimdyti vaiką. Mes visi dabar esame šeima. Nesiruošiu nugyventi savo gyvenimo kas dvi sekundes svajodama turėti tai, ko neturiu. Man sunku gyventi pagal savo požiūrį, kai visi aplink nurodo gyventi pagal kitas nuostatas“, - savo nuomonę išsakė Sandra Bullock.

REKLAMA

Nuo birželio 19 d. pranedamame rodyti filme „Piršlybos“ vaidinanti leidėją kuri, norėdama išvengti deportacijos, paskubomis susituokia su nekenčiamu asistentu, aktorė prisiminė vieną ypač jai nemalonią filmo premjerą. „Vienos premjeros metu kalbėjausi su drauge, kuri negalėjo pastoti. Mačiau, kaip jai dėl to skauda, kai netikėtai priėjo viena mergina ir lyg niekur nieko paklausė: „Ar tu nėščia? “ Negalėjau susivaldyti ir ją aprėkiau. Ką daryti moteriai, jeigu ji negali susilaukti vaikų? Kaip jaustis, kai užduodami panašūs klausimai? Norėčiau, kad žmonės pripažintų, jog gyventi galima įvairiai, ne tik pagal vieną visiems priimtiną pavyzdį. Aišku, nereikia pamiršti, jog niekada negali žinoti, kas gali nutikti ateityje, - sakė Sandra Bullock, iš anksto užbėganti klausimams apie nėštumą per pasaulinę juostos „Piršlybos“ premjerą.

Sandra Bullock ir Ryanas Reynoldsas gyvenimiškoje komedijoje apie parodomąsias vedybas siekiant išvengti deportacijos! Juostos „Piršlybos“  premjera Lietuvoje – birželio 19 dieną!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų