REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Predragas Stojakovičius gali baigti krepšininko karjerą

Naujojo Orleano „Hornets“ komandos puolėjas iš Serbijos Predragas Stojakovičius gali baigti profesionalaus krepšininko karjerą, rašo JAV spauda. Šį pasibaigusį sezoną Stojakovičius dėl nugaros skausmų buvo priverstas praleisti 20 mačų. Teigiama, jog nugaros problemos gali priversti serbą pasitraukti iš krepšinio, skelbia dienraštis „Times-Picayune“.

REKLAMA
REKLAMA

Nugaros operacija krepšininkui buvo atlikta 2006 metais. Nuo to laiko serbo žaidimo kokybė ženkliai suprastėjo. Be to, Stojakovičių nuolatos kamuoja atsinaujinantys nugaros skausmai. Rašoma, jog serbui nusprendus pasitraukti iš krepšinio, o lygai įrodžius, kad žaidėjas dėl traumos negali rungtyniauti, „Hornets“ komanda vis tiek turės sumokėti serbui jam priklausančius pinigus.

REKLAMA

Tokioms kalboms Naujojo Orleano spaudoje įtakos gali turėti faktas, jog serbas yra brangiausias ir toli gražu, ne solidžiausias „Hornets“ žaidėjas. Be to, ekipos vadovams jau tenka sukti galvą dėl naujos sutarties pasirašymo su lyderiu Chrisu Paulu.

2008-2009 metų sezone Stojakovičius „Hornets“ klubui vidutiniškai pelnydavo 11,2 taško ir po krepšiais atkovodavo 2,8 atšokusio kamuolio. Dar 2003-2004 metų sezone Sakramento „Kings“ klube serbas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo 24,2 taško ir sugriebdavo 6,4 atšokusio kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų