REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Valdas Adamkus pasveikino Argentinos Respublikos vadovę Kristiną Elizabetą Fernandes Vilhelm de Kiršner (Cristina Elisabet Fernandez Wilhelm de Kirchner) Nacionalinės šventės - Revoliucijos dienos proga ir palinkėjo gerovės bei klestėjimo visiems šalies žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA

"Su malonumu prisimenu savo vizitą Argentinoje praėjusių metų vasarą, Jūsų šalies grožį ir šiltą Argentinos žmonių priėmimą. Lietuvą ir Argentiną jau daugelį metų sieja glaudus istorinis, bendromis vertybėmis bei interesais grįstas ryšys ir didelė Argentinoje įsikūrusių lietuvių bendruomenė", - sveikinimo laiške pabrėžė šalies vadovas.

REKLAMA

V. Adamkus išreiškė įsitikinimą, jog ir šiandien, ekonominio sunkmečio laikotarpiu, galime remtis Lietuvos ir Argentinos valstybių bei visuomenių tarpusavio draugiškumu ir kartu ieškoti naujų kelių bei naujoviškų sprendimų ekonomikos plėtrai.

Valstybės vadovo nuomone, šiandien kaip niekad svarbu stiprinti dvišalius Lietuvos ir Argentinos ryšius kultūros, ekonomikos, mokslo ir technologijų srityse, aktyviai įgyvendinti Europos Sąjungos ir Lotynų Amerikos strateginę partnerystę ir pasinaudoti jos teikiamomis galimybėmis, pranešė Prezidento spaudos tarnyba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų