REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriausybė delsia marinti LEO LT ir gąsdina tariamais milijardiniais nuostoliais. Kuo toliau, tuo labiau aiškėja, kad tai tik blefas – pranešama paskutinę pavasario savaitę pasirodžiusioje „Balsas.lt savaitė“ karštojoje temoje.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat naujausiame savaitraščio numeryje skaitykite publikaciją apie naują ir tik elitui skirtą vietą pokyliams – „Jei puotauji, tai tik muziejuje“. Šia galimybe pasinaudojo buvęs Seimo narys Alvydas Sadeckas, jubiliejų atšventęs Taikomosios dailės muziejuje.  Kita tema skiltyje „7 dienos“ – „Politikos vilkai ( Algirdas Mykolas Brazauskas ir Kazimira Prunskienė) apie D. Grybauskaitės pergalę“.

REKLAMA

Tryliktajame puslapyje skaitykite publikaciją – „Politikai – mafijos tarnai“. Sužinosite, kad turto prievartavimu Trakuose užsiima ne tik  mafijos veikėjai, bet ir vietos valdžią.

Rubrikoje „Pinigų skonis“ pranešama apie iš sąstingio taško pajudėjusius  Lietuvos elektrinės devintojo bloko statybų darbus, o publikacijoje „Užsieniečiams Tailande reikia saugotis užsieniečių“ rasite  teisininkų patarimus, kaip Tailande plėtoti verslą ar bent jau pagyventi.

REKLAMA
REKLAMA

Kitos verslo naujienos - „Portalas balsas.lt stiprina verslo rubriką“, „Tez Tour“ klientai balsavo ir Turkijoje“.

Sporto skiltyje skaitykite apie šį trečiadienį, gegužės 27 dieną, Italijos sostinėje Romoje vyksiantį futbolo karalių žūtbūtinį mūšį, kuriame paaiškės, kas taps šių metų UEFA čempionų lygos nugalėtojais „Manchester United“ ar „Barcelona“.

„NASA Mėnulyje augins agurkus“ pranešama „Balsas.lt savaitė“ skiltyje „Ateities pranašai“. JAV mokslininkai tikina, kad Mėnulyje įrengus specialius šiltnamius bus galima auginti ne tik agurkus. Kituose šios skilties puslapiuose nematantiems šviesos svarbią žinią praneša britų mokslininkai - „Aklumas išnyks per valandą“. Sukurtas pirmasis pasaulyje kamieninių ląstelių terapijos būdas, išgydantis aklumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Keliaudami aplink pasaulį sužinosite šiurpinančias naujienas iš Irako – „Nekontroliuojama Irako policija“, bei Vatikano – kai vienoje iš Italijos bažnyčių buvo rastas ramiai dirbantis Ruandos genocido dalyvis, Vatikanas darkart paragintas pasmerkti žmogžudžius.

Spindinčio gyvenimo puslapiuose pergalės šūkiai, džiaugsmo šypsenos ir publikos pripažinimas – publikacijoje „Laimė, kad galiu kurti“ interviu su 2009 metų „Eurovizijos“ nugalėtoju Aleksandru Rybaku. Kita šios skilties tema – „Su tokiu veidu esu gimęs būti princu“.

REKLAMA

„Laisvalaikis“ skelbia apie birželio 4 dieną Vilniuje, „Forum Palace“, klube „Balsas.lt“ įvyksiantį išskirtinį F. Zappos sūnaus koncertą. Tai bus vienintelis šio genijaus koncertas Lietuvoje.

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ stiliaus puslapiai supažindins su Vengrijoje kuriančios dizainerės Doros Mojzes futurizmu ir atskleis, kodėl ketvirtojo dešimtmečio dvasia dvelkianti kūrėjos kolekcija „Diploma“ negali likti nepastebėta. Kitose publikacijose sužinosite apie 2009 metų moteriškų batelių madą bei podiumu virtusį Venecijos paplūdimį.

Šiuos ir kitus straipsnius, naujienas bei aktualijas nuo pirmadienio perskaitysite naujausioje „Balsas.lt savaitėje“  paspaudę ant viršelio.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų