REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nacionalinės programos „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ sakralinės muzikos festivalį „sudrebins“ krikščioniško roko „Sielų“ koncertas, vyksiantis gegužės 29 d., 17.00 – 23.00 val., Vilniaus Sereikiškių parke.

REKLAMA
REKLAMA

Koncertas supažindins vilniečius ir miesto svečius su iškiliausiomis Lietuvos ir užsienio krikščioniškojo roko grupėmis – muzikos ir gyvo krikščioniško tikėjimo entuziastais, populiarinančiais Gerąją Naujieną šiuolaikiškomis priemonėmis – pasitelkiant lengvosios muzikos žanrą, randantį atgarsį jaunimo tarpe.

REKLAMA

Renginyje dalyvaus jau tradiciniu tapusio šiuolaikinės krikščioniškos muzikos festivalio „Sielos“ geriausios grupės ir atlikėjai („Quest Rising“, Angelė Joknytė, Rasa „Pienė“, Juras Grincevičius, Arnoldas Jalianiauskas ir kiti.). Taip pat svečiuosis viena populiariausių Suomijoje šio muzikinio žanro atlikėja Nina Astrom su savo grupe. Drauge su mūsų šalies garsiais džiazo muzikantais (Artūru Chalikovu, Raimondu Dauginu, Gospel choru „Sounds in G“ ir kt.) gros grupės „Crispin“ įkūrėjas Daniel DiSilva iš JAV. Dienos metu pirmą kartą Lietuvoje bus pristatytas garsaus suomių kompozitoriaus Lasse Heikkilä šiuolaikinės krikščioniškos muzikos projektas vaikams „Valio“.

Renginys nemokamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų