REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų žurnalas „Top Gear“ įvardino seksualiausią visų laikų automobilį. Šis titulas atiteko mini automobiliui „Fiat 500“ už „paprastumą ir vientisumą“.

REKLAMA
REKLAMA

„Fiat 500“, kuris buvo itin populiarus 70-aisias metais, įveikė tokius pripažintus „gražuolius“ kaip „Ferrari“, „Aston Martin“ ir „Lamborghini“.

REKLAMA

„Net ir vienuolės už šio automobilio vairo atrodo tikros viliokės“, - aiškino žurnalo redaktorius Jamesas May. - „Fiat 500“ nuostabus tuo, kad neprimeta savo šeimininkui pernelyg „kieto“ vairuotojo amplua. Jis tiesiog padeda jums būti tokiems, kokiais norite būti“.

Antroje seksualiausių automobilių vietoje atsidūrė „Aston Martin DBS“ - mėgstamas Džeimso Bondo automobilis - keturiasdešimtmečių vyriškių, kamuojamų vidutinio amžiaus krizės, svajonė. Toliau sąraše - Maserati Quattroporte, „kerintis iki beprotiškumo“, Chevrolet Camaro ; - „automobilis legenda“ ir Citroen C6.

REKLAMA
REKLAMA

Seksualiausių automobilių dešimtuke, leidinio skaitytojų sprendimu, taip pat atsidūrė „Lincoln Continental“, „Bentley Continental S1 Fastback“, BMW M1, „Rolls-Royce Phantom“ ir netgi vienas pieštas automobilis „Porsche 911 Carrera“ vardu Sally iš animacinio filmuko „Ratai“.

Ferrari

Aston Martin

Lamborghini

Maserati Quattroporte

Chevrolet Camaro

Citroen C6

Lincoln Continental

Bentley Continental S1 Fastbac

BMW M1


Rolls-Royce Phantom


Porsche 911 Carrera

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų