REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos Vyriausybė pirmoji iš Baltijos šalių žengė į tarptautinius socialinius tinklus "FaceBook" "MySpace" ir "Twitter".

REKLAMA
REKLAMA

Vyriausybės puslapiai jau veikia socialiniuose tinkluose "Facebook", "MySpace", turinčiuose atitinkamai 175 mln. ir 250 mln. vartotojų, taip pat populiariame "Twitter" tinkle.

REKLAMA

Oficialiuose Vyriausybės "Facebook", "MySpace" ir "Twitter" puslapiuose internautai informuojami apie Vyriausybės priimtus svarbiausius sprendimus, Ministro Pirmininko veiklą, publikuojama nuotraukų galerija, vaizdo įrašai, vyks internautų apklausos, forumai, pokalbiai realiu laiku. Šiuo metu "Facebook" vartotojai raginami aktyviai įsijungti į permainų procesą ir nelikti abejingais, diskutuoti, teikti pasiūlymus valstybės valdymo pertvarkos, verslo skatinimo klausimais.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriausybės komunikacijos departamento direktoriaus Lauryno Bučalio teigimu, komunikacija virtualioje erdvėje suteikia platesnes galimybes bendrauti ir pasiekti daugiau visuomenės grupių nei įprasti komunikacijos kanalai, be to, virtualių socialinių tinklų vartotojų skaičius sparčiai auga.

"Viena populiariausių interneto bendruomenių "Facebook" Lietuvoje turi daugiau nei 90 tūkst. vartotojų, todėl itin svarbu išnaudoti ne tik tradicinės žiniasklaidos teikiamus privalumus, bet ir aktyviai informuoti jauną auditoriją jiems pažįstamoje terpėje, skatinti ją įsitraukti ir aktyviai dalyvauti diskusijose, komentuoti, balsuoti", - vardino L. Bučalis.

Dėl taupymo pristabdžius svetainės www.lietuva.lt plėtrą, socialiniuose tinkluose jau galima rasti ir oficialių Lietuvos interneto vartų puslapius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų