REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Andrius Kubilius ketvirtadienį pareiškė, kad nacionalinė energetikos bendrovė „Leo LT“ bus ardoma.

REKLAMA
REKLAMA

"Praėjusį šeštadienį mūsų partijos taryba svarstė aktualius klausimus ir vienu sakiniu pasakėme labai aiškiai, kad partija pritaria ryžtingai Dalios Grybauskaitės (išrinktosios prezidentės - BNS) pozicijai dėl "Leo LT" reikalų. Be abejo, ryžtą reikia paremti labai konkrečiais veiksmais ir juos reikia labai gerai apskaičiuoti, nes nesinori padaryti kokių nors klaidų, kurios brangiai atsieitų elektros vartotojams ir visiems mokesčių mokėtojams", - interviu Žinių radijui ketvirtadienį sakė A.Kubilius.

REKLAMA

"Tie žodžiai labai aiškiai pasakyti mano jau", - pareiškė Vyriausybės vadovas, atsakydamas į tiesų klausimą, ar yra politinė valia su mažiausiais kaštais ardyti "Leo LT".

Energetikos ministro Arvydo Sekmoko vadovaujama darbo grupė nori dar trijų mėnesių, per kuriuos būtų iš naujo įvertintas "Leo" akcininkų įneštas turtas ir valdoma akcijų dalis. Pasak A.Kubiliaus, tai tik vienas iš darbo grupės pasiūlymų, ir Vyriausybė kitą pirmadienį pasitarime svarstys, ar reikia pradėti nuo turto vertinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Jis neatmeta galimybės, jog Vyriausybė derėsis su "Leo LT" privačia akcininke bendrove "NDX energija".

Išrinktoji Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė praėjusį pirmadienį pareiškė, kad trys mėnesiai yra per ilgas laikas sprendžiant "Leo LT" likimą ir teigė, jog "moralinė žala yra padaryta, ir sprendimus reikia priimti greičiau".

Apie tai – LNK žinių videoreportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų