REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Auksiniu scenos kryžiumi” apdovanotas baleto artistas Nerijus Juška neteko amo išgirdęs, kad rugsėjį į Lietuvą atvyksta Maskvos Didysis teatras. Primarijui pamatyti šią legendą - šventas reikalas.

REKLAMA
REKLAMA

„Negalėjau patikėti, kad jie sutiko atvykti į Lietuvą. Dėl to atidėjau visus planus ir rugsėjo 20 dieną būsiu Vilniuje”, - teigia Lietuvos baleto garsenybė N.Juška.

REKLAMA

Jis ne tik nori pamatyti įspūdingiausią visų laikų baleto pastatymą „Korsaras”, bet ir susitikti su ryškiausiomis pasaulio baleto žvaigždėmis Nikolajumi Tsiskaridze ir Marija Aleksandrova.

„Į Lietuvą atvyksta superžvaigždės. Už juos geresnių nėra. Manau, kad kiekvienam pamatyti šį spektaklį yra šventas dalykas. Maskvos Didysis teatras atveža įspūdingą klasikinį pastatymą. Ar galite įsivaizduoti - 600 kostiumų ir 6 vilkikai dekoracijų! Pas mus per 5 spektaklius nepanaudojama tiek kostiumų”, - sako N.Juška.

REKLAMA
REKLAMA

Baleto artistas prisipažino anksčiau nematęs šio pastatymo. Ir tai neturėtų nieko stebinti - Maskvos Didįjį teatrą pasaulis išvysta vos tris kartus per metus.

Pernai jiems šaukė „Bravo!” Didžiojoje Britanijoje, Italijoje ir Kinijoje. Šiais metais jų nekantriai laukiama JAV, Ispanijoje ir... Lietuvoje. Beje, Ispanijoje jau nebeliko bilietų į šią vasarą numatytus spektaklius. Lietuvoje susidomėjimas - ne mažesnis. Dar neprasidėjus oficialiai prekybai jau parduota 20 procentų bilietų.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų