REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Etikos ir procedūrų komisijos (EPK) pirmininkas Algimantas Salamakinas prašys parlamentaro liberalo Gedimino Navaičio pagrįsti abejonių sukėlusias išlaidas, apmokėtas iš parlamentinei veiklai finansuoti skiriamų lėšų.

REKLAMA
REKLAMA

"Aš paprašysiu, kad paaiškintų, kokiu parlamentinės veiklos principu remiantis buvo dirbama fitneso salėje", - trečiadienį per komisijos posėdį pranešė A.Salamakinas.

REKLAMA

Nors komisijoje nuskambėjo siūlymų baigti su šiuo klausimu, nes esą parlamentaras jau nubaustas - viešumu, tačiau EPK pirmininkas priminė, kad į komisiją su prašymu kreipėsi pats G.Navaitis, tad jam būtina atsakyti.

Liberalas G.Navaitis klausia EPK, kuri dalis su parlamentine veikla susijusių išlaidų komisijos nariams kelia abejonių, ir žada šiuos pinigus grąžinti į valstybės biudžetą.

Parlamentaras tikina, kad visos lėšos panaudotos teisėtai, nepažeidžiant Seimo valdybos nustatytų taisyklių.

REKLAMA
REKLAMA

"Manau, kad didžiausia problema yra ta, kad parlamentinių lėšų panaudojimo tvarka nėra labai aiškiai reglamentuota, todėl ir sukelia nereikalingų diskusijų. Todėl siekdamas, kad būtų atkreiptas dėmesys į gerokai svarbesnes problemas mūsų valstybėje, priėmiau sprendimą grąžinti šias lėšas", - anksčiau teigė Liberalų sąjūdžio frakcijos atstovas.

Ataskaitos rodo, jog su parlamentine veikla susijusioms išlaidoms G.Navaitis "nurašė" ir vizitą prabangiame sostinės centre esančiame sporto klube, savaitgalio nakvynes viešbučiuose, dar anksčiau pirko prabangių indų už beveik 2000 litų.

Beveik 4000 litų per mėnesį, skirtų parlamentinei veiklai, neišnaudoja vos keli Seimo nariai.

Apie tai – LNK žinių videoreportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų