REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau visai netrukus sulauksime nuostabaus metų laiko, kada švelnus vasariškas vėjelis ir vis labiau kaitinanti saulė kvies atitrūkti nuo rūpesčių, pamiršti varginančius darbus ir pailsėti Lietuvos pajūryje.

REKLAMA
REKLAMA

Jai dar nepradėjote planuoti savo atostogų – pats laikas tai padaryti.

Organizacinis susivienijimas „Force Major“ jau antrus metus iš eilės kviečia poilsiautojus apsilankyti Nidoje, bare „Battery“, kuris pretenduoja tapti  pačia smagiausia šios vasaros linksmybių vieta visoje vakarų pakrantėje.

REKLAMA

Unikaliame gamtos kampelyje, visai netoli jūros įsikūręs ir daugelio poilsiautojų simpatijas pelnęs baras vasaros sezoną pasitiks gegužės 29 – 30 dienomis, drauge su projektu „Tabami no djs“, „Hockey punks djs“ bei Manfredu iš komandos „Metal on Metal“. Ekstremalaus sporto klubo „X - Pro“ komanda sezono atidarymo fiestai ruošia specialų jėgos aitvarų pasirodymą. Baro vadovybė patikina, jog audringos vasaros sutiktuvės bus tik pradžia į tris mėnesius besitęsiantį linksmybių maratoną, nepraleidžiant ir didžiausių vasaros švenčių – Joninių, Mindaugo karūnavimo dienos bei Žolinių paminėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Atsinaujinęs poilsiautojų pamėgtas baras pasiruošęs pradžiuginti ne tik šokius iki ryto mėgstančius žmones, bet ir pasiūlyti įvairių pramogų aktyvaus laisvalaikio bei sporto megėjams. Užsukę į barą, galėsite ne tik atsigaivinti įvairiais gėrimais, bet ir kartu su draugais pažaisti biliardą ar stalo futbolą. Paplūdimio baras visai vasarai taps ekstremalaus sporto klubo „X -  Pro“ narių poilsio vieta.

Jau žinoma, kad Nidos poilsiautojams nuobodžiauti neleis garsieji „Partyzanai“, vakarėlių veteranai – Jovani @ club, The Sneekers, radijo stoties „Zip fm“ mafija – „Radistai“ bei „Sisi“, ir dar daugelis kitų linksmų dj pulto šeimininkų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vidis, Leon Samov ir nuostabaus balso savininkė Jazzu, „Battery“ barą pasirinko kaip savo renginių serijos „Silence music“ vasaros rezidenciją. Įvairiaspalvio house mylėtojų laukia net trys „Silence music“ ženklu pažįmėti vakarėliai.

„Force Major“, besiorientuojantys į stilingą, intelektualią ir kokybiškas pramogas propaguojančią publiką neužmirš ir gyvos muzikos gerbėjų. Baro lankytojai ateinančios vasaros metu turės galimybę stebėti „Inculto“, Andriaus Mamontovo, Skamp ir Vaido Baumilos gyvo garso pasirodymus.

„Bartery“ baras įsikūręs netoli jūros, tiesiog 150 metrų nuo centrinės Nidos gelbėjimo stoties. Visi norintys linksmai praleisti laiko, laukiami visą vasarą, savaitgaliais nuo 21 iki 05 val. ryto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų