REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įkalinta Dirko Nowitzkio draugė tvirtina besilaukianti jo vaiko

Dalaso „Mavericks“ komandos lyderiui Dirkui Nowitzki – sunkus laikotarpis. Jo komanda beviltiškai pralaimėjo Denverio „Nuggets“ ekipai Vakarų konferencijos pusfinalyje. Negana to, šios serijos metu vokiečio namuose buvo sulaikyta ilgametė jo draugė 37-erių metų Cristal Ann Taylor.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris šiuo metu savo dienas leidžia kalėjime, tačiau po atlikto nėštumo testo, tvirtina besilaukianti D.Nowitzki vaiko.

REKLAMA

Pastaroji su teisėsauga susidūrė jau ne pirmą kartą. Buvusi striptizo šokėja slėpė savo kriminalinę praeitį nuo Nowitzkio, kai įkliuvo po eilinės savo spekuliacijos. C.Taylor apgaulės būdu bandė išvilioti apie 10 tūkstančių JAV dolerių iš vieno dantisto, o savo tikrąją pavardę dengė kitomis suklastotomis.

Po moters arešto, D.Nowitzki nutraukė visus ryšius su ilgamete savo drauge. Pora buvo susižadėjusi, tačiau vokietis nenori turėti nieko bendro suTaylor.

„Dirką pažįstu jau septynerius metus, bet savo praeities jam nepasakojau, nes bijojau. Tačiau dabar esu nėščia nuo jo. Be jo daugiau nieko neturiu. Esu palūžusi, o Dirkas vienintelis, kurį galiu prisileisti“, - iš kalėjimo telefonu Dalaso spaudai tvirtino moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų