REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį šeštadienį sostinės naktiniame klube „Woo“ rinksis šalį beveik okupavusios  idealių vyrų intensyviai ieškančios lietuvaitės.  

REKLAMA
REKLAMA

Virtualią erdvę užkariavęs kultinis judėjimas „Idealaus vyro beieškant“  princesių lauks neeilinėje diskotekoje „Idealusvyras.lt pristato: Vienišų širdžių diskoteka“.

REKLAMA

„Aš manau, kad mes tikrai pribrendom pirmąjam moterų judėjimo vakarėliui. Taip intensyviai ieškome idealaus vyro, laukiam, kol princas ant balto žirgo išnirs iš už kampo...Metas pasilinksminti! Todėl kviečiu visas moteris pasipuošti suknelėmis, ryškiai  pasidažyti lūpas ir ateiti į „Woo“. Bus žiauriai linksma“ , - sako „Idealaus vyro beieškant...“ ideologinė lyderė Kotryna Miliūtė.

Pasak žinomos visuomenės veikėjos, su vyrais šeštadienio diskotekoje bus elgiamasi itin griežtai –  veikėjai, nepasirišę kaklaraiščio ar peteliškės , liks už durų. Lygiai toks pats likimas laukia ir tų, kurie į vakarėlį neatsineš nė menkiausios dovanėlės moterims.  Face control‘as šeštadienio naktį priklausys tik nuo susirinkusių moterų.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei esi princas, nepadės net baltas žirgas. Be gėlės ir kaklaraiščio nesirodyk“, - nukerta Kotryna M.

Tačiau ne viskas stebins ypatingai griežtais reikalavimais – linksmybės „Woo“ lubas kilnos iki paryčių.

„Idealusvyras.lt pristato: Vienišų širdžių diskotekoje“  už pulto stos chuliganiškosios SiSi merginos, svajonių Deficitas ir nuogais kūnais moterų kraują kaitinti pažadėję Naglis su Ramybe.

Moterų akis džiugins mėgstamų moteriškų serialų ištraukos, na, o „Woo“ barmenai pateiks neeilinių staigmenų.

Taip pat klube vyks teminė fotosesija „Ieškau idealaus vyro“. Joje dalyvauti galės visos viešnios.

Jūs nežinot, kas jūsų laukia.

Miau, mergaitės!

P.s.  Ok ok, vyriškas kvapas yra gerai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų