REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visai neseniai ant „Vogue“ ir „Play Boy“ viršelių buvo pasirodę „Gogol Bordello“ grupės lyderio nuotraukos.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisantis jokių rėmų Eugene Hutzas dalinasi su pasauliu  savo seksualumo formulėmis ir tampa įkvėpimu netgi garsiems dizaineriams

REKLAMA

Iki ausų užriesti ūsai, apžėlusi krūtinė, ir nė žymės bicepsų ant rankų. Dar pridėkime keletą per didelių auskarų, krūvą amuletų ant kaklo ir akį rėžiančius skarmalus, kurių į vitrinas nededa net padėvėtų rūbų parduotuvėse. Kai taip apsirėdžiusį neaiškų tipą išvysti  „Vogue“ viršelyje, mažų mažiausiai apima lengvas šokas... Bet juk tai „Gogol Bordello“.

„Gogol Bordello“ vokalistas neseka jokiomis mados taisyklėmis ir rengiasi taip, kaip jam patinka. Negana to, pernai charizmatiškasis muzikantas įkvėpė „Gucci“ mados namų dizainerę Fridą Gianni, kuri Eugene Hutzui skyrė ištisą rudens kolekciją.

REKLAMA
REKLAMA

Visiems vyrams, kurie nenori apsipirkinėti prabangiose dizainerių parduotuvėse, o vietoj svarmenų mieliau kilnoja alaus bokalus, Eugene Hutzas turi keletą iš kojų verčiančių patarimų, kurie padės tapti aukščiausio lygio Playboy‘umi.

   1. „Vyras be ūsų, kaip moteris su jais“. Būtent ūsus Eugene Hutzas laiko tikruoju vyro pasididžiavimu – jų skusti nevalia, o jei ūsai neauga, visuomet galima nusipirkti dirbtinius.

   2. Nešioti garsios dizainerės rūbus – galima, ypač jei su ja miegi. Muzikantas draugavo su dizainere Rachel Comey, kuri jam pasiuvo ne vieną kostiumą. Šie rūbai itin patogūs, nes jų kūrėja puikiai žinojo kiekvieną Eugene Hutzo kūno liniją.

   3. Garderobą rinkis turguje. Nes nešioti garsiais prekės ženklais nepažymėtus rūbus dabar nemadinga.

   4. Tatuiruotės yra gerai. Jos patinka moterims, o jei padarytos ten, kur nesimato – patinka dar labiau.

   5. Nori, kad tavo rūbus pamėgtų – sukurk apie juos dainą. Eugene Hutzui labai patinka violetinė spalva. Ji jam taip patinka, kad vieną dieną „Gogol Bordello“ sukūrė dainą „Start Wearing Purple“ (lt. Pradėk rengtis violetiniai). Daina išpopuliarėjo, o spalvą pamėgo „Gucci“ dizaineriai.

Jau birželio 12 – 14 dienomis į „Be2gether‘ festivalį atvykstantys „Gogol Bordello“ pažada, kad Norviliškių pievose surengs ne tik siautulingą muzikos šou, bet ir savo ekstravagantiškų madų demonstraciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų