REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos karatė kiokušin „Shodan“ mokyklos atstovės Julija Glotovaitė ir Raminta Pitrėnaitė įrodė, kad nepaiso pajėgiausių šalies rinktinės autoritetų - tapo Lietuvos jaunimo prizininkėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Šiauliuose vykusiame čempionate jaunosioms klaipėdietėms, kurioms vos prieš du mėnesius suėjo 18 metų, tai buvo pirmos tokio lygio varžybos.

REKLAMA

J. Glotovaitė pusfinalio kovoje susitiko su daugkartine Lietuvos suaugusiųjų čempionatų prizininke Kristina Mažeikaite iš Kauno „Rifo“ klubo. Julija jau pirmosiomis kovos sekundėmis kojų smūgiais aptalžė varžovę, tačiau nokautui pritrūko tikslumo ir jėgos.

Pasibaigus pagrindiniam kovos laikui buvo skirtas pratęsimas. Per pridėtą laiką Julija buvo aktyvesnė, tačiau du šoniniai teisėjai skyrė pergalę mūsiškei, o kiti du šoniniai teisėjai - kaunietei.

REKLAMA
REKLAMA

Lemiamas balsas atiteko pagrindiniam kovos teisėjui, kuris, deja, pergalę skyrė ne J. Glotovaitei, o savo kraštietei.

Kovoje dėl trečiosios vietos Julija jau per pagrindinį kovos laiką galingais rankų smūgiais nokautavo savo varžovė Ina Orlovą iš Vilniaus „Saulės ženklo“ klubo ir iškovojo bronzos medalį.

R. Pitrėnaitė (dešinėje) po pratęsimo visų nuostabai nugalėjo kovos favorite laikyta vilnietę M. Sokolenko.

Kita mūsų miesto atstovė R. Pitrėnaitė pirmoje kovoje susitiko su šių metų Lietuvos suaugusiųjų čempionato sidabro medalio laimėtoja bei Lietuvos rinktinės nare ir Europos čempionato dalyve Marta Sokolenko iš Vilniaus „Saulės ženklo“ klubo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Raminta pademonstravo tikrai aukšto lygio bei meistriškumo kovą ir po pratęsimo visų nuostabai nugalėjo kovos favorite laikyta vilnietę.

Pusfinalio kova buvo nesėkminga Ramintai, pralaimėta Rūtai Brazdžionytei iš Panevėžio „Argus“ klubo. Tačiau rezultatas pasiektas puikus - iškovotas bronzos medalis.

Paulius MATULEVIČIUS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų