REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Koncerno "Achemos grupė" prezidentas, AB Klaipėdos jūrų krovinių kompanijos (KLASCO) valdybos pirmininkas Bronislovas Lubys vakar informavo, jog medikai dėl į avariją patekusių 5 bendrovės darbuotojų būklės blogiausių dalykų neprognozuoja.

REKLAMA
REKLAMA

Vadovas pats aplankė visus avarijoje sužeistus KLASCO padalinių vadovus, išskyrus generalinį direktorių Audrių Paužą, kurio būklė sunkiausia, ir vairuotoją.

REKLAMA

B. Lubys sakė, jog medikai dėl darbuotojų būklės nuteikia gana optimistiškai. Kai kurie jų bus gydomi ilgai, jų laukia ne viena operacija, tačiau blogiausi dalykai neprognozuojami.

Tiesa, iki galo jų būklė dar ir nėra ištirta, kad būtų galima tiksliai pasakyti, kokio gydymo prireiks. Vadovas patikino, jog, esant reikalui, konsultuoti bus kviečiami ir medicinos ekspertai.

Beje, į avariją patekusių darbuotojų šeimoms bendrovė skyrė po 30 tūkst. Lt dydžio pašalpą nukentėjusiųjų gydymui ir priežiūrai.

REKLAMA
REKLAMA

B. Lubys informavo, jog sudaryta sava komisiją, kuri taip pat aiškinsis, kokios šio skaudaus įvykio priežastys. Pasak prezidento, esant reikalui, bus kreipiamasi ir į automobilio gamintojus, į "Volkswagen" kompaniją, ir į bendroves, atlikusias automobilio, kuriuo važiavo direktoriai, aptarnavimą. Minėtai komisijai leista samdyti ekspertus, kad būtų nustatytos visos avarijos priežastys.

Užvakar jau buvo paskirti žmonės, kurie laikinai vadovaus KLASCO, ir, pasak B. Lubio, darbo organizavimo sutrikimų neturėtų būti. Galbūt tik jam pačiam kurį laiką teks dažniau atvažiuoti į Klaipėdą.

Žinia, antradienio vakarą mikroautobusas "Volkswagen Multivan", kuriuo iš sostinės į uostamiestį buvo vežami generalinis KLASCO direktorius A. Pauža, finansų ir ekonomikos direktorius Linas Liekis, gamybos direktorius Algis Latakas ir personalo direktorius Almiras Mockus, automagistralėje Vilnius-Klaipėda, Šilalės rajone, remontuojamame kelio ruože, nuskriejo nuo viaduko šlaito.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų