REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aukštyn, aukštyn ir pirmyn į nuotykius su oro balionais

Rašytojas Rogeras Ebertas džiūgauja: „Aš dažnai sakydavau, kad kai Kanų kino festivalis atvers duris su 3D animacine juosta, tada patikėsiu, kad namai gali skraidyti. Dabar tuo nė kiek neabejoju“.

REKLAMA
REKLAMA

„Ką aš galiu pasakyti? Tik galiu pakartoti tą patį, ką sako visi kritikai pažiūrėję „Aukštyn“. Vaizdo efektai stulbinantys, veikėjai tikroviški ir žavūs. Tai iš koto verčianti, linksma nuotykių istorija. Jei norite šauniai praleisti vakarą kino teatre - pažiūrėkite „Aukštyn“. Šis animacinis filmas buvo „nufilmuotas“ „Disney“ skaitmeninėje 3D studijoje. Visi tie įmantrūs vaizdo efektai tiesiog iššoka iš ekrano!“ – idealia kūrinio ekranizacija džiaugiasi R.Ebertas.

REKLAMA

Kanuose šiuo metu viešinčiam Lietuvos kino kritikui Edvinui Pukštui festivalio atidarymo vakarą kartu su pilnutėle sale žiūrovų pavyko pačiam pirmam išvysti „Aukštyn“. „Šis filmas – genialus nuotykis. Geriausias ir išradingiausias animacinis veiksmo filmas su nerealiu senuku, kuris išspardytų užpakalį pačiam Indianai Džounsui. „Aukštyn“ yra labai juokingas ir jaudinančiai sentimentalus“, - savo susižavėjimo neslėpė E. Pukšta.

REKLAMA
REKLAMA

„Aukštyn“ – tai komiška 78-erių sulaukusio Carlo Fredrickseno kelionė. Jis visą gyvenimą praleido svajodamas kaip keliauja po pasaulį ir mėgaujasi gyvenimo teikiamais malonumais, bet dėl savo amžiaus jis mano jau praradęs savo šansą. Ant jo namų slenksčio tądien netyčia atsidūręs aštuonmetis padauža Russellas pakeičia seno niurzgos požiūrį į gyvenimą. Porelė skraidančiu namu leidžiasi į nuotykius per nepažįstamas vietoves susidurdami su netikėtai kelyje pasipainiojusiais piktadariais ir laukinių džiunglių gyventojais.

Animacinis „Dysney“ ir „Pixar“ 3D šedevras „Aukštyn“ Lietuvos kino teatruose jau nuo rugpjūčio 21 dienos.

Plačiau apie kiną – www.forumcinemas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų