REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje ir Kaune gros beveik lietuviai G Pal ir Anna Maria

Šį savaitgalį iš saulėtos Graikijos su dviejų dienų vizitu atskris G Pal ir Anna Maria, kurie drąsiai save gali vadinti lietuviais ir net prašyti mūsų šalies pilietybės.

REKLAMA
REKLAMA

Tūkstantį ir vieną kartą Lietuvoje koncertavęs šeimyninis duetas visuomet grodavo pilnose salėse ir sulaukdavo tik pačių pačių geriausių įvertinimų. Kartais pagalvoji, kad jie - fenomenalūs, nes Lietuvoje viskas labai greitai tampa nebemadinga, nebenauja, ir net nebeįdomu, tačiau tikrai ne JIE.

REKLAMA

Jau šį penktadienį sostinės klube „Gravity“, o šeštadienį Kauno klube „Exit“ laukia įspūdingas jų sugrįžimas. Lietuvoje tiesiog dievinamą diskžokėjų porą G Pal ir Anna Maria apšildys pats renginio šeimininkas Ignas. Kaip visuomet laukia ilgas maratonas pačių ypatingiausių šokių.

Jau seniai jokių pristatymų nereikalaujantys G Pal ir Anna Maria statomos į vieną eilę su John Digweed, „Deep Dish“, Ferry Corsten, Satoshi Tomiie ir kitais. Būtent ši daugiau nei dešimt metų kartu didžėjaujanti pora užbaigs sausio mėnesį Vilniaus ir Kauno klubuose prasidėjusią renginių seriją „Atari Escape“, kurioje prieš tai pasirodė Echomen, Tomcraft, Lutzenkirchen, Kris Menace ir King Unique.

REKLAMA
REKLAMA

„Pagaliau G Pal įsirengė savo naują studiją ir ėmėsi muzikos kūrybos. Laukiame jo naujų šedevrų. Nežiūrint to, kad su Anna Maria yra puikūs mano bičiuliai, G Pal yra visų laikų mano vienas mėgstamiausių prodiuserių ir didžėjų. Visuomet labai laukių jų sugrįžimo, nes žinau, kad jie nenuvils“, - sako Ignas ir sunku juo netikėti.

Taip niekas ir negali atsakyti į esminį klausimą, kas padeda graikams tiek metų iš eilės neprarasti populiarumo daugelyje Vilniaus, Kauno, Palangos klubų scenose? Kur jų sėkmės ir burtų paslaptis? Nors G Pal ir Anna nuolat juokauja, kad dėl to kaltos šypsenos, šukuosenos ar net magija, tačiau visa sėkmės paslaptis – jų grojamoje muzikoje.

Faktai kalba patys už save. Kelis kartus per metus į antraisiais namais vadinamą Lietuvą sugrįžtantis G Pal ir Anna Maria jau seniai nebeskaičiuoja savo audringų pasirodymų mūsų šalyje. Visgi klubiniai metraštininkai išduoda, kad per septynerius metus duetas Lietuvoje lankėsi, greičiausiai, daugiau nei Dalia Grybauskaitė – per 25 kartus. Įdomu ir tai, kad pirmuosius savo vizitus Lietuvoje atliko būtent sostinės klube „Gravity“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų