REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po triuškinančios Kauno „Žalgirio“ ekipos pergalės trečiose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos rungtynėse, plojimais spaudos konferencijoje sutiktas kauniečių ekipos vyr. treneris Gintaras Krapikas džiaugėsi, jog komandai pavyko atsitiesti po košmaro Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

"Džiugu, kad laimėjome rungtynes, o dar džiugiau, kad po tokio skaudaus pralaimėjimo Vilniuje žaidėjai parodė charakterį ir išliekame serijoje, nors darir atsilikinėjame 1:2", - spaudos konferencijoje ramiai kalbėjo G.Krapikas.

REKLAMA

- Šiandien daug žaidė Ž.Janavičius. Kaip vertinate jo pasirodymą?

- Vyrai, kurie dirbo aikštelėje, dirbo kaip vienas kumštis. Kaip komanda. Ir tik komanda parodė, kad gali laimėti tokias svarbias rungtynes.

- Kaip pavyko pristabdyti varžovų lyderius?

- Bent jau atrodėme geriau. Pristabdėme juos, tai rodo rezultatas, statistika. Tik taip mes galima bandyti kovoti dėl pergalės.

- Kodėl rezultatas taip svyruoja. Nuo -40 pirmadienį iki +30 dabar?

- Taip jau yra sporte. Mums labai svarbu ne rezultatas, o tai, kad po tų pralaimėtų rungtynių mes sugebėjome laimėti.

REKLAMA
REKLAMA

- Kokių naujovių reikės ketvirtadienį?

- Dar iki ketvirtadienio daug dienų. Po kiekvienų rungtynių aš bijau užeiti pas daktarą, kad jis nepasakytų, jog kažkas negali žaisti. Svarbiausia, kad visi išliktume sveiki. Grįžęs Milaknis suteikė didesnę žaidėjų rotacijos galimybę ir tai yra labai svarbu. Būtų gerai, jei taip būtų ir toliau.

G. Krapiko VIDEO:



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų