REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Tautos prisikėlimo partijos frakcijos seniūnas Laimontas Dinius mano, kad Vyriausybė, nepritarusi pateiktoms įmonių restruktūrizavimo įstatymo projekto pataisoms, verslininkus toliau maitina pažadais. Taip nusprendusi ir iki liepos 1 dienos Ūkio ministerijai paskyrusi parengti naują įmonių restruktūrizavimo įstatymo projektą, Vyriausybė, L. Diniaus nuomone, toliau vilkina svarbių ir šiandien Lietuvos verslininkams labai reikalingų įstatymų priėmimą.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pastebi L. Dinius, koalicijos partnerių siūlytais įstatymo pakeitimais buvo norima sudaryti palankesnes sąlygas vykdyti įmonių restruktūrizavimo procedūras, nes iki šiol galiojusioje įstatymo redakcijoje nustatytas teisinis reguliavimas buvo itin palankus tik keletui stambiausių įmonės kreditorių.

REKLAMA

"Nuostabą kelia priimtas sprendimas rengti naują įmonių restruktūrizavimo įstatymo projektą, kurį paruošti reikės daugiau laiko ir pastangų negu tobulinti jau parengtą", - įsitikinęs Tautos prisikėlimo partijos frakcijos seniūnas L. Dinius.

Kaip ELTA jau skelbė, Vyriausybės pasitarime nutarta siūlyti Seimui nesvarstyti kai kurių Įmonių restruktūrizavimo įstatymo straipsnių pakeitimų ir papildymų projekto, kurį teikė keli parlamentarai.

Pasak Ministro Pirmininko Andriaus Kubiliaus, Ūkio ministerija parengė ir su suinteresuotomis institucijomis derina naują Įmonių restruktūrizavimo įstatymo projektą, kurį numatoma pateikti Seimui iki 2009 metų liepos 1 dienos. Tikimasi, kad nauja įstatymo redakcija sudarys palankesnes sąlygas restruktūrizuoti įmones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų