REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bradas Pittas ir Angelina Jolie - galingiausia pasaulio įžymybių pora. Savo, kaip žvaigždžių statusu, jie lenkia net Beckhamus, rodo Didžiojoje Britanijoje atliktas tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA

Garsenybių porų statusas buvo įvertinamas apskaičiuojant, kiek būdami kartu partneriai yra stipresni, nei būdami atskirai. "Brangelina" šio tyrimo metu maksimalų - 30 balų skaičių, tuo tarpu Davidas ir Victoria įvertinti 25 balais, rašo "The Telegraph".

REKLAMA

Tačiau ir pastarieji surinko ženkliai daugiau nei vos devintoje vietoje atsidūrę futbolininkas Wayne Rooney ir jo žmona Coleen (2,7 balai): šiai porai dar reikia nueiti ilgą kelią, kad prilygtų Beckhamams. Sąrašo pabaigoje - televizijos išgarsinta pora Vernon Kay ir Tess Daly, surinkę vos du balus iš galimų 30-ies.

Firmos "Gaviscon Double Action" organizuotam tyrimui vadovavo psichoterapeutė Paula Hall: naudodama formulę "Power of Two" ji analizavo įžymybių porų silpnybes ir stiprybes.

REKLAMA
REKLAMA

Apskaičiuojant poros galingumą buvo vertinami tokie faktoriai kaip įžymybių esamos ir potencialios pajamos, viešumoje formuojamas įvaizdis, karjeros periodas ir numatomas laikas, kiek pora dar gali išlaikyti savo kaip įžymybių statusą.

Auksinė Holivudo porelė - Tomas Cruise'as ir Katie Holmes surinko 18,3 balų ir atsidūrė trečioje vietoje. Kaip ir Brangelina bei Beckhamai, jie daug uždirba ir kaip pora, ne tik kaip individai, be to, abu partneriai į bendrą sąjungą įneša savą žymumo, talento ir sėkmės indėlį.

Pakankamai balų šiame tyrime taip pat surinko reperis Jay-Z ir Beyonce (17,5) bei aktoriai Willas Smithas ; ir Jada Pinkett Smith (15,5).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Čia matote visą galingiausių įžymybių porų dešimtuką:

1) Brad Pitt irAngelina Jolie (30)

2) David ir Victoria Beckham (25)





3) Tom Cruise ir Katie Holmes (18.3)





4) Jay-Z ir Beyonce Knowles (17.5)





5) Will Smith ir Jada Pinkett Smith (15.5)

6) Sarah Jessica Parker ir Matthew Broderick (14.5)

7) Chris Martin ir Gwyneth Paltrow (10)

8) Demi Moore ir Ashton Kutcher (3.8)





9) Wayne Rooney ir Coleen Rooney (2.7)

10) Vernon Kay ir Tess Daly (2)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų