REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Alkoholis, meilė, seksualumas - taip būtų galima įvardinti esminius kriterijus, nulėmusius gegužės pirmosios savaitės matomiausių Lietuvos veidų dešimtuko sudėtį.

REKLAMA
REKLAMA

Dar neseniai pastebimiausios Lietuvoje būdavo moteriškos lyties personos. Dabar situacija keičiasi: viešumo teikiamus privalumus vis dažniau atranda ir vyrukai. Šiame dešimtuke visiška lyčių lygybė: penkios damos ir penki džentelmenai.

REKLAMA

Matomiausiojo titulą šią savaitę iškovojo Deivydas Zvonkus, tuo tarpu jo pačiutė Natalija turėjo tenkintis tik aštuntąja vieta. Deivydas pasinaudojo, ko gero, vyriškiausia „savireklamos priemone“ - alkoholiu. Spalvotosios spaudos fotografai džiūgavo galėdami įamžinti „Olialia Party“ metu pergėrusio Zvonkaus fizionomiją. Pats prodiuseris dėl savo formos pernelyg nesijaudino. Anot jo, šios nuotraukos pasitarnaus kilniam tikslui: atbaidys jaunuolius nuo alkoholio vartojimo. Vis dėlto dar kartą pasinaudoti tokiu savęs viešinimo būdu atlikėjas nežada.

REKLAMA
REKLAMA

Populiarumo vis dar nepraranda praeito mėnesio „Veidų lenktynių“ lyderiai - Mundis ir Mantas Petruškevičius. Vis dėlto spaudos susidomėjimas pirmą jubiliejų atšventusiu Mantuku šiek tiek nuslūgo: išlaikyti pozicijas jam padeda tik pavyzdingas vakarėlių lankymas.

Matomiausių Lietuvos veidų dešimtuke - ir gruzinė Šorena Džaniašvili. Spaudoje buvo karštai aptarinėjama gražiosios dainininkės ir aktoriaus Audriaus Bružo meilės tema.

Į „Veidų lenktynes“ įsijungė ir dar viena „karšta“ žvaigždutė. Tai - televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė, žurnalo FHM skaitytojų išrinkta seksualiausia pasaulio moterimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Buvusią grupės „Mango“ narę Viktoriją Perminaitę į dešimtuką atginė pomėgis keliauti (mergina su  kitomis „Mango“ narėmis įkūrė kelionių agentūrą „Mango turas“) bei vyro paieškos („Kad būčiau laiminga, reikia vyro“, - sakė Vika vienam spalvotam žurnalui).

Šią savaitę tarp matomiausių pateko ir tykusis Darius Katinas. Nėra abejonės: ryškumo verslininkui suteikė jo gyvenimo draugė Vaidilė bei gandai apie artėjančias jųdviejų vedybas.

Tuo tarpu buvęs svajonių jaunikis Marijonas Mikutavičius tuoktis vis dar nesirengia. Nors taip būna ir itin retai, išsikovoti vietą matomiausiųjų dešimtuke Marijonui padėjo ne meilė, o kūryba: spaudą sudomino jo koncertas „Balsas.lt“ klube.

Paskutinė vieta „Veidų lenktynėse“ šį kartą atiteko Astai Valentaitei-Pinkevičienei. Žavioji verslininkė pastaruoju metu į renginius vaikšto ne su kokiu garsiu vyru, o su draugėmis. Matyt todėl geltonosios spaudos susidomėjimas šia persona ir nuslopo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų