REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jaunasis širdžių ėdikas vaikystėje buvo neklaužada

Jaunasis JAV paauglių širdžių ėdikas Joseph Jonas vaikystėje buvo prisiviręs košės. Mama jį pagavo dalinantį nuskausminamųjų vaistų tabletes kitiems vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

Devyniolikmetis populiarios JAV grupės „Jonas Brothers“ muzikantas rado aspirino tabletes ir išdalino jas bičiuliams įtikinęs, kad tai naujos rūšies saldainiai.

REKLAMA

Jo mama Denise sako - „Sūnus rado šias tabletes ir davė jas kaimynų vaikams sakydamas, kad tai saldainiai. Kaimynų vaikų mamos buvo labai supykusios! Mažasis neklaužada turėjo rimtų nemalonumų.“



Joseph Jonas

Trimatis grupės „Jonas Brothers“ pasaulinio turo filmas-koncertas „Forum Cinemas“ kino teatruose pradedamas rodyti jau birželio 12 dieną.

Šiame filme-koncerte, kuris išleistas vien tik 3D formatu – momentai iš grupės pernykščio koncertų turo JAV „Burning Up Tour“: birželio 12-13d. pasirodymai Anaheimo mieste Kalifornijoje bei rugpjūčio 10-11d. vykę koncertai žymiojoje „Madison Square Garden“ arenoje Niujorke.

REKLAMA
REKLAMA

Filme taip pat gausu užkulisinių koncertų istorijų, akimirkos iš pasiruošimo kelionei po JAV, daug juoko, kviestinių atlikėjų pasirodymai ir kiti „Jonas Brothers“ koncertinio turo momentai.

Grupės gerbėjai, be pernai išleisto albumo „A Little Bit Longer“ kūrinių, filme taip pat turės galimybę išgirsti ir pora naujų dainų: „Love Is On Its Way“ ir „Live To Party“

Plačiau apie kiną – www.forumcinemas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų