REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiomis dienomis „Olialia“ projektas merginoms pateikia daugybę naujų pasiūlymų ir galimybių. Pusantro šimto duomenų bazėje užsiregistravusių merginų sulaukė skambučio, kviečiančio dalyvauti „Olialia Models“ projekto atrankoje.

REKLAMA
REKLAMA

Naujo projekto vadovė buvęs modelis Rūta Bartašiūtė tvirtino jau pastebėjusi merginų, kurios tikrai galėtų tapti sėkmingais modeliais. „Neabejoju, kad atrankoje tikrai rasime naujų talentų, juolab, kad žydraakių blondinių tipažas mados pasaulyje tampa vis populiaresnis. Tačiau mus domina pačios įvairiausios merginos“, - sakė R. Bartašiūtė. Modelių atrankoje jai talkins ir garsus modelių agentas iš Paryžiaus, kuris mados pasaulyje žinomas Sabra vardu. Jis buvo 5 metus Prancūzijos sostinėje gyvavusios „Numero“ modelių agentūros savininkas, šiuo metu dirbantis net su keliomis garsiausiomis modelių agentūromis iš viso pasaulio (IMG, „Next“, „Elite“). Sabra ilgą laiką rūpinosi ir modelio iš Lietuvos Aistės Jasaitytės karjera.

REKLAMA

„Olialia Models“ atranka vyks šį šeštadienį, gegužės 9 dieną naujienų agentūros „Elta“ spaudos konferencijų salėje (Gedimino pr. 21/2, Vilnius 2 aukštas).

Visos merginos, kurios nesulaukė kvietimo į atranką, tačiau yra įsitikinę, kad turi modeliui būtiną išvaizdą ir savybes bus laukiamos šioje atrankoje nuo 16 iki 17 val. Jos turėtų būti 14-24 metų, dailios figūros, ne žemesnės nei 1.70 cm bei gerai mokančioa anglų kalbą.

Atrankoje dalyvausiančios merginos turi būti be makiažo, su savimi turėti atskirą maudymosi kostiumėlį ir, jei tokį turi, profesionalo darytų nuotraukų albumą („buką“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų