REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mama Rock‘n‘Roll su krize kovoja kasdama lysves

Dainininkė ir renginių vedėja Laima Tamulytė, daugeliui labiau žinoma kaip Mama Rokc‘n‘Roll, dabar gyvena...apkasuose. Mergina užsiima daržininkyste, gėlininkyste ir jokių krizių nesibaimina. Efektyvų išgyvenimo receptą  dainininkė siūlo ir visai Lietuvai.  

REKLAMA
REKLAMA

„Reikia dirbt eiti, jeigu atsisėdęs verksi, nieko nebus“, - LNK laidai „Kakadu“ sakė smagioji dainininkė.  

REKLAMA

Laima aprodė savo naujausius ūkio laimėjimus – statomą šiltnamį, ridikėlių, „saločikių“, pomidorų lysves.  Mojuodama kastuvu, grąžtu ir kitais įrankiais Laima prisipažįsta, jog vėpsot dabar jai nėra kada: darbai ant kulnų lipa.  

Naująjį namą prie pat Vilniaus Mama Rokc‘n‘Roll įsigijo daugiau nei prieš metus. Pirko kaip dauguma mirtingųjų – pasiėmusi paskolą. Daugeliui žmonių skolos bankui šiuo metu tapo nepakeliama našta, o Mama Rokc‘n‘Roll nesiskundžia – paskolą atiduoti yra iš ko. Net ir sunkmečiu humoristė kviečiama vesti renginių. Užsakovai žino – ji ne brangininkė, už du tūkstančius litų bus garantuota puiki nuotaika ir krūva gerų įspūdžių.  

REKLAMA
REKLAMA

„Kaimynai sunkiai priprato, kad aš, pavyzdžiui, malkas kapoju. Eina, sako: „Dieve, ko jūs taip vargstat?“ – dalinasi darbo džiaugsmais dainininkė.  

O kurgi Laimos gyvenimo draugas? Kodėl malkų nekapoja? Laima prisipažįsta, kad jos vyras kartais namie nebūna po dvi-tris savaites.  

Štai taip šiandien gyvena garsi Lietuvos dainininkė. Neverkia, pinigų ir darbo neprašo, su lopetom prie Seimo nemosikuoja, bet savo daržų lysvėse prakaituoja ir sako: „Išgyvensim!”.

„Kakadu“ su Laima Tamulyte ir jos rokenrolu tiesiai iš lysvių – šiandien 21 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų