REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jolanta Dapkūnaitė pataria netekėti už aktorių

Santuoka nebūtinai jungia tik du žmones – toks yra naujausios „Domino“ teatro komedijos šūkis. Vyrai, susituokę su keliomis žmonomis, šiandien nestebina net ir Vakarų pasaulio, o jei viskas yra atvirkščiai? Ar galėtų moteris ištekėti už kelių vyrų?

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė Jolanta Dapkūnaitė spektaklyje „Mano žmonos vyras“ susuks galvas ir ištekės už Vytauto Šapranausko, Juozo Gaižausko ir net  už savo gyvenimo draugo Arūno Sakalausko! Kokia turi būti moteris, kad garsūs Lietuvos aktoriai pildytų visus jos norus - paaiškės tik šio spektaklio premjerų metu. „Mano žmonos vyras“ premjeros įvyks birželio mėnesį Vilniuje ir Kaune. Kadangi, bilietų į premjerą jau neliko, spektaklio organizatoriai paskelbė papildomus spektaklius, kurie įvyks birželio 8 ir 10 dienomis „Domino“ teatre. Vienintelė spektaklyje vaidinanti moteris  repeticijos metu sutiko papasakoti apie pasiruošimus premjerai ir gyvenimą su Arūnu Sakalausku.

REKLAMA

J. Dapkūnaitė: „Teatras - mūsų gyvenimo būdas“

Toks aktorės atsakymas į klausimą, ar ji ir Arūnas Sakalauskas gyvendami kartu atskiria gyvenimo ir teatro erdves. „Negaliu sakyti, kad išėjus iš teatro mes apie tai nekalbame. Teatras yra mūsų gyvenimo būdas.  Tarp mūsų nėra susitarimo, kad reikia atskirti šiuos du dalykus“, - pasakojo aktorė.  Spektaklyje moters vaidmuo bus itin kontraversiškas. Aktorė, paklausta, ar sunku įsijausti į tokios moters vaidmenį, sakė, kad jai teks peržengti ribą tarp to, ką moka ir žino, ir ko nežino.

REKLAMA
REKLAMA

Paprašyta įvardinti savo ir herojės panašumus, aktorė neslepia, kad jos gyvenimo sąlygos yra kitokios. „Manau, kad visi mes esame daugialypiai. Mano gyvenimo sąlygos yra ne tokios kaip herojės, nes gyvenu tik su vienu vyru. Žmonės mintyse gali prigalvoti daug dalykų ir sukombinuoti įvairias situacijas, sumodeliuoti santykius, todėl nemanau, kad esame visiškai skirtingos“,- dėstė aktorė.



Arūnas Sakalauskas

Palanki A.Sakalausko žiūrovė

Aktorius A. Sakalauskas teatruose vaidina ne viename rimtame spektaklyje, tačiau jį Lietuvos publika labiausiai pamėgo, kaip gerą humoro ir improvizacijos meistrą. Pasiteiravus J. Dapkūnaitės, ar aktorius mėgsta juokauti ir namuose, ji atviravo, kad Arūnas ne visada būna linksmai nusiteikęs. „Visada, kai aplink yra jam palankus žiūrovas, jis būtinai kažką suvaidins. Retsykiais ta palankia žiūrove būnu ir aš“, - džiaugėsi jaunatviška aktorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiekviena moteris svajoja apie idealią santuoką. Aktorė J. Dapkūniatė taip pat tiki, kad gyvenime egzistuoja ideali santuoka. „Manau, kad santuoka tampa ideali tada, kai žmonės kartu išgyvena meilę, aistrą, santykių atšalimą ir kataklizmus, kai jie supranta, kad beliko tik finišo tiesioji, tada santuoka gali tampi idealia,“- svajingai teatro grimo kambaryje kalbėjo aktorė. Paklausta, ar gali A. Sakalauską apibūdinti, kaip idealų vyrą, moteris nusijuokė. „Ne, tikrai ne. Visoms merginoms nuoširdžiai nesiūlyčiau rinktis vyrų aktorių. Aktoriai yra egocentriški žmonės. Yra netgi toks posakis, kuris lietuvių kalba skambėtų taip: „Aktorius yra mažiau nei vyras, o aktorė – daugiau nei moteris““, - juokavo spektaklio „Mano žmonos vyras“ aktorė.

REKLAMA



Jolanta Dapkūnaitė

Vienintelė moteris kūrybinėje grupėje

Aktorė J. Dapkūnaitė pasakojo, kad spektaklis „Mano žmonos vyras“ yra išskirtinis projektas jos gyvenime. „Man tai yra pirmas kartas, kai dirbu išskirtinai su vyriška kompanija, tačiau jokių privilegijų kol kas neturiu (juokiasi). Juozą Gaižauską ir Vytautą Šapranauską  iki repeticijų pažinojau tik iš matymo. Visada yra labai įdomu dirbti su naujais profesionaliais aktoriais scenoje“,- pasakojo moteris.

Spektaklio „Mano žmonos vyras“ premjeros įvyks birželio 2, 3, 4 dienomis „Domino“ teatre ir birželio 29 dieną Kaune. Nenorėdami nuvilti žiūrovų, negavusių bilietų į premjeras, skelbiami papildomi spektakliai, kurie įvyks birželio 8 ir 10 dienomis „Domino“ teatre. Spektaklio organizatoriai perspėja, kad to, ką žiūrovai pamatys scenoje, nemėgintų pakartoti asmeniniame gyvenime!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų