REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkas Algimantas Salamakinas neatmeta galimybės, kad etikos sargai svarstys darbo metu gimtadienį surengusį Seimo Valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto (VVSK) pirmininką, Tautos prisikėlimo partijos frakcijos narį Vytautą Kurpuvesą.

REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu bus skundas, tikrai svarstysime, tuo labiau, kad kolega Kurpuvesas yra mūsų komisijos narys“, - trečiadienį sakė A. Salamakinas.

REKLAMA

Jo teigimu, Seimo nariams, kaip ir visiems kitiems piliečiams, negalima darbo metu organizuoti jokių priėmimų net ir per jubiliejų. „Vakar vyko plenarinis posėdis, pietų pertrauka prasidėjo 14.15 min., vakarinis posėdis prasidėjo 15 val. Taigi tuo metu dar vyko darbas“, - sakė A. Salamakinas.

Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkas nesiėmė atsakyti, kokios atsakomybės gali susilaukti priėmime dalyvavę politikai.

„Kiekvienas atsako už save, kiekvienas turi galvoti, ką daro, tai suaugę žmonės, ir čia Etikos komisija tikrai neišauklės“,- mano A. Salamakinas.

REKLAMA
REKLAMA

Žiniasklaidos teigimu, Tautos prisikėlimo partijos (TPP) atstovai, nepaisydami draudimų vartoti alkoholį parlamente, antradienį per patį darbo dienos įkarštį Seime kilnojo vyno ir brendžio taures. Į Seimo restorano pokylių salę parlamentarus sukvietė 31-ąjį gimtadienį šventęs TPP atstovas V. Kurpuvesas.

Mažiausiai porą valandų trukusi puota prasidėjo Seimo rytinio posėdžio metu, o baigėsi tik įsibėgėjus vakariniam, kai ataskaitą skaitė generalinis prokuroras Algimantas Valantinas.

Pagal patvirtintą alkoholinių gėrimų vartojimo ir prekybos jais tvarką, parlamento bufetuose ir restorane uždrausta pardavinėti bei vartoti alkoholį, išskyrus ypatingas progas - oficialius užsienio delegacijų priėmimus, furšetus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų