REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Disco Tūzuose“ bučiuotis bus galima be respiratorių

Kol pasaulis skamba žiniomis apie pavojingąjį kiaulių gripą, o Meksikoje gyvenanti lietuvaitė pasakoja kaip jai dabar tenka net bučiuotis per respiratorių, klubas „Gravity“ kviečia atsipalaiduoti.

REKLAMA
REKLAMA

Atsipalaiduoti nuo visko – kiaulių gripo, pasaulinės krizės, uošvienės ar uošvio, žmonos ar vyro, ar net nuo paties Kubiliaus. Šį penktadienį vėl už pulto - visų mylimi „Disco Tūzai“.

REKLAMA

Disco stiliaus diskotekoje jau ketvirtą kartą laukia penki tikrai kiaulių gripu nesergantys išvaizdūs didžėjai. Tad bučiuotis be respiratorių bus galima į valias.

Šį penktadienį klubo „Gravity“ lempomis apšviestoje scenoje visų mėgstamas Vidis, madingasis Martin Virgin, muzikalusis Vaiper, amžinai jaunas 2Fresh ir vis dar dažnai girdimas St. Stereo. Visi jie nuo 22 valandos iki pat penkių gros disco. Nesvarbu, seną ar naują, bet vis vien tik disco.

REKLAMA
REKLAMA

Į anti-krizinius „Disco Tūzų“ renginius galima pakliūti už labai simbolinį mokestį. Tas mokestis toks nedidelis, kad už jį negalima nusipirkti net miligramo butolino. Beje, renginių serijos vienas iš iniciatorių, pastaruoju metu su savo nauju „brendu“ „Silence“ po Lietuvą keliaujantis Vidis prisiminė, kad disco muzikos stilius Niujorke atsirado būtent didžiosios depresijos metais.

Populiarusis didžėjus ir hito „I'll be gone“ autorius bando surasti paralelių tarp JAV ir Lietuvos.

Juk šiandien mūsų šalyje disco stilius kasdien tampa vis populiaresnis ir madingesnis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų