REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį „Woo“ - šokiai karate dvasia

Atostogų sezonas dar neprasidėjo - vis laukiame dažnėjančių reisų į Kultūros sostinę ir iš jos.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisydamas to, sostinės klubo „Woo“ programų komiteto naktinis skyrius penktadienį, gegužės 8-ąją, kviečia nepamiršti paso ir skrieti į tolimąją Japoniją specialiu reisu „Disco Techno Karate“.

REKLAMA

Skubame paminėti, kad už muzikinę kelionės dalį penktadienį bus atsakingi keturi nusipelnę muzikinio sporto meistrai. Tai - lietuvaičiai „On The Wave“ didžėjai Delonge, Split Pulse ir Guzovich bei ilgai keliavęs ir pagaliau Lietuvoje nusėdęs virtuvės ir pulto meistras prancūzas Eric Paquet.

Jei save vadini tikru „Woo“ senbuviu ir galvoji, kad Radvilų rūmų rūsyje matei viską, penktadienį tavo akys išsiplės iki anime herojų veizolų dydžio. O jie čia paminėti neatsitiktinai.

REKLAMA
REKLAMA

Klube penktadienį bus įtalpintas tikrų tikriausias karate mūšio laukas. Jis vietą ras už didžėjų, ant didžiosios „Woo“ sienos. Kompanijos SEGA pristatomame karate turnyre galės susirungti kiekvienas norintis. Pakaks čiupti „džoistiką“ ir pulti į videokarą.

Karate kovų prieangyje įsitaisę didžėjai ir patys bandys atsilaikyti prieš ekrane skraidančius smūgius. Jiems padės net du DJ box'ai - vadinasi, keturi patefonai iškart. Tai reiškia tik vieną - klubo lankytojų visuomet karštai sutinkamą „ping pong“ grojimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tekančios saulės šalies simbolių netruks ne tik aplink DJ pultą. Specialias aprangas jau lyginasi barmenai ir padavėjos, ridenami tatamiai ir kabinamos vėliavos.

„Disco Techno Karate“ kovos prasideda jau penktadienį, gegužės 8-ąją, 22.00. Kitaip nei įprastose kelionėse, įlaipinimas iki 23 val. - visiškai nemokamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų