REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiulis gaisras siautė Mažeikių rajono Kulšėnų kaime. Čia vienu metu degė trys pagalbinio ūkio pastatai ir gyvenamasis namas.

REKLAMA
REKLAMA

Apie gaisrą Kulšėnų kaime pranešta sekmadienį 17.35 val. Pirmieji ugniagesiai į gaisravietę atskubėjo per maždaug penkias minutes. Tuo metu degė trys pagalbinio ūkio pastatai. Atvykus ugniagesiams iš Mažeikių jau degė ir greta buvusio gyvenamojo namo stogas.

REKLAMA

Ugniagesiai paskelbė specialųjį pavojaus signalą ir išsikvietė į pagalbą daugiau kolegų. Iš viso su ugnimi kovojo septynios ugniagesių komandos, buvo nutiestos trys 100 metrų ilgio magistralinės linijos vandeniui tiekti. Gaisras galiausiai užgesintas tik po maždaug trijų valandų.

Ugnis visiškai sunaikino klėtį su priblokuota daržine, medinį pagalbinį pastatą su priblokuota malkine. Per gaisrą nudegė molinio ūkinio pastato stogas ir medinis perdengimas, gyvenamojo namo stogas, apdegė medinio pastato sienos, du lengvieji nenaudojami automobiliai, traktorius "Belarus", apie 8 tonas šieno, 3 tonos grūdų, namų apyvokos daiktai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų