REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Radži: „Žinau, kad nesu geras dainininkas“

Pirmadienio LNK gyvenimo būdo laida „Nuo...iki...“ analizuos populiarumo fenomeną.  Rūta Mikeklekvičiūtė siūlo pokalbius su mūsų laikų herojais – Radžiu Aleksandrovičium ir Ruslanu Kirilkinu.

REKLAMA
REKLAMA

„Kodėl vieni žmonės turi scenoje praleisti kelis dešimtmečius, bet jiems vis tiek nepavyksta užkariauti publikos, o liktiems tereikia kelių mėnesių ir jiems meldžiasi Lietuva? - klausia „Nuo...iki...“ laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė. - Štai, kad ir Radži – pakako vos sudalyvauti muzikiniame TV šou, ir jis jau turi armiją gerbėjų, moterys net pasiryžusios kibti į atlapus, jei kas nors sukritikuoja jų dievaitį.

REKLAMA

Radži – jaunas, simpatiškas, turi įdomią gyvenimo istoriją. Bet ar to pakanka? – klausia „Nuo...iki..“.

Radži atšauna: „Netylėsiu. Tikrai turiu ką papasakoti“ ir kviečia Rūtą prie kavos puodelio.

„Žinau, kad nesu geras dainininkas, turiu dar mokytis. Bet esu kitoks, tikras, žmonės myli gyvus atlikėjus“, - sako Radži ir pažadėjo, kad netrukus Lietuva apie jį išgirs šį tą naujo. Vaikinas užsimena, kad ketina pradėti verslą, bet kartu nesirengia ir pasitraukti iš muzikos.

REKLAMA
REKLAMA

Išleista biografinė knyga apie Radži buvo šluote nušluota nuo lentynų. Knygą ruošiamasi išleisti ir apie kitą šių laikų herojų – „Muzikos akademijos“ nugalėtoją Ruslaną Kirilkiną.

„Nuo...iki...“ laidai labai įdomus Ruslano populiarumo fenomenas. Taip, jis labai žavus vyrukas, bet argi mūsų šalis negarsėja homofobija?  Ruslanas ne tik neslepia savo orientacijos, bet ir, išdrįsiu pasakyti, naudojasi savo  homoseksualumo korta. Tad ką jis tokio turi, kas žavi žmones?, - klausia Rūta.

„Esu atviras, nuoširdus, neturiu ką slėpti ir pasitikiu savimi“,- pradeda pokalbį Ruslanas Kirilkinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų