REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2006 metais UAB "Mano baldų" grupė (MBG) uždirbo 1,17 mln. litų pelno ir daugiau negu dvigubai padidino apyvartą – nuo 13,3 mln. litų 2005 metais iki 28,95 mln. litų 2006-aiais.

REKLAMA
REKLAMA

"Mano baldų grupei" priklauso turto valdymo ir investicijų UAB "Pagrindinis ėjimas", korpusinių ir minkštų baldų gamybos UAB "Mano baldai", didmeninės ir mažmeninės prekybos baldais Lietuvoje UAB "Mano baldų prekyba", baldų eksporto UAB "Comfort oasis", didmeninės prekybos baldais bendrovė Latvijoje - SIA "Mebeles pluss", rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

"Pagrindinė mūsų įmonių kryptis šiais ir ateinančiais metais – korpusinių ir minkštųjų baldų eksportas. Šiuo metu didžioji dalis, apie 70 proc. pagamintos produkcijos parduodama Lietuvoje ir Latvijoje . Mūsų tikslas - tapti tarptautiniu lygiu žinoma baldų gamybos ir prekybos įmonių grupe. Ir kad pirkėjai tiek Lietuvoje, tiek užsienyje "Mano baldus" pažintų kaip kokybiškos, bet pigios prekės ženklą",- sakė MBG valdybos pirmininkas Vidmantas Ramanauskas.

REKLAMA
REKLAMA

UAB "Mano baldų grupė" 2006 metai buvo išskirtiniai - atidaryta nauja baldų gamykla Kretingoje, į kurią investuota apie 10 mln. litų. Gamybiniai pajėgumai padidinti tris kartus . Joje sukurta 130 darbo vietų.

Kretingiškių pagaminti baldai skirti biurams, viešbučiams, namams, ir yra orientuoti į žemas ir vidutines pajamas gaunančius pirkėjus. Šiuo metu baldus bendrovė ekportuoja į Latviją, Vokietiją, Prancūziją, Olandiją, Jungtinę Karalystę, Švediją ir kitas pasaulio valstybes.

Pernai MBG korpusinių baldų gamybos apimtys išaugo iki 180 000 kv.m. produkcijos per metus. Pasak UAB "Mano baldai" valdybos pirmininko Vidmanto Ramanausko, MBG per penkerius metus ketina pasiekti 100 mln. litų metinę apyvartą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų