REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno menininkų namuose Liudas Mikalauskas

Gegužės 4 d. (pirmadienį)  18 val. Kauno menininkų namuose (V. Putvinskio g. 56) koncertuos LMTA Kauno fakulteto doc. S. Martinaitytės dainavimo klasės studentas, tarptautinių konkursų laureatas Liudas Mikalauskas.

REKLAMA
REKLAMA

LMTA Kauno fakulteto 20-mečiui skirtame koncerte skambės W. A. Mozarto, Ch. V. Glucko, G. Rossini, G. Verdi, V. Klovos ir J. Bocko operų ir miuziklų arijos bei kiti kūriniai. Dalyvaus pianistė Virginija Unguraitytė ir koncertmeisterė Audronė Eitmanavičiūtė.

REKLAMA

Kviečiame. Informacija tel. (8 37) 22 31 44, www.kmn.lt

Liudas Mikalauskas (bosas), daugeliui geriausiai žinomas kaip LTV muzikinio projekto „Triumfo arka“ nugalėtojas ir „Auksinio balso“ titulo savininkas, yra Kauno valstybinio muzikinio teatro  solistas, Lietuvos muzikų sąjungos narys, Lietuvos Respublikos Kultūros ministerijos premijos bei daugelio tarptautinių konkursų laureatas. Dainininkas studijuoja Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Kauno fakulteto dainavimo katedros doc. Sabinos Martinaitytės klasėje, 2007 m.  stažavosi Velso Karališkame muzikos ir dramos koledže Didžiojoje Britanijoje.  

REKLAMA
REKLAMA

Liudas Mikalauskas dažnai kviečiamas koncertuoti su Kauno simfoniniu orkestru, Šv. Kristoforo kameriniu orkestru, kameriniu orkestru „Camerata Klaipėda“, Varšuvos nacionalinės operos simfoniniu orkestru, Poznanės operos teatro simfoniniu orkestru, Filharmonijos Sudecka simfoniniu orkestru ir kt.  

Solistas ruošia vaidmenis ne tik Kauno valstybiniame muzikiniame teatre, bet taip pat ir Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre bei Didžiajame Poznanės S. Moniuškos vardo operos teatre.

Liudas Mikalauskas yra dešimties tarptautinių dainininkų konkursų pirmųjų ir Grand Prix premijų laureatas: II-ojo tarptautautinio dainininkų konkurso „Langas į Europą“ Rusijoje, VIII-ojo tarptautinio I. Jurjevos vardo dainininkų konkurso Estijoje, tarptautinio dainininkų konkurso „XXI amžiaus menas“ Ukrainoje, II-ojo tarptautinio Adamo Diduros operos dainininkų konkurso Lenkijoje ir kt.

2009 m. dainininkui buvo įteiktas Kauno savivaldos 600 metų jubiliejinis medalis už Kauno miesto vardo garsinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų