REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UEFA Čempionų lygos pirmajame pusfinalio mače namuose žaidusi „Barcelona“ nesugebėjo ne tik įveikti „Chelsea“ ekipos, bet ir įmušti nors vieną įvartį.

REKLAMA
REKLAMA

Garsiajame „Camp Nou“ stadione vykusiame mače iniciatyvą beveik visą laiką turėjo šeimininkų futbolininkai, bet patikimai gynęsi „Chelsea“ žaidėjai neleido kurti itin pavojingų progų, o patys laukė šansų kontratakuoti. Vieną tokį Londono klubas turėjo 39 minutę, kai puolėjas Didier Drogba po grubios Rafaelio Marquezo klaidos išbėgo vienas prieš Victorą Valdesą, bet jo nepergudravo.

REKLAMA

Antrajame kėlinyje „Barcelonos“ atakų tik dar padaugėjo: 70 min. puikią techniką pademonstravo Samuelis Eto‘o, suklaidinęs kelis varžovus, bet savo vietoje buvo Petras Čechas, kuris ir likvidavo kilusį pavojų, o bene realiausią progą ispanams išplėšti pergalę turėjo jaunasis Bojanas Krkičius, kuris per jau teisėjo pridėtą laiką buvo paliktas visiškai laisvas varžovų baudos aikštelėje, bet galva kamuolį iš kelių metrų smūgiavo virš vartų – 0:0.

REKLAMA
REKLAMA

Atsakomasis šių vienuolikių susitikimas bus žaidžiamas gegužės 6 dieną, trečiadienį, Londono „Stamford Bridge“ stadione.

Rungtynių statistika:

„Barcelona“ (Ispanija) – Londono „Chelsea“ (Anglija) 0:0 (0:0).

Geltonos kortelės: Y. Toure, C. Puyolis (abu iš „Barcelonos“), R. Alexas, M. Ballackas (abu iš „Chelsea“).

Šiandien 21 val. 45 min. „Old Trafford“ stadione antrojoje UEFA Čempionų lygos pusfinalio dvikovoje špagas surems du Anglijos grandai – vietos „Manchester United“ ir  Londono „Arsenal“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų