REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinį balandžio penktadienį savo ištikimiausius gerbėjus ir draugus „Power Hit Radio“ sukvietė į klubą „Pacha“ triukšmingai atšvęsti savo 6-ojo gimtadienio.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmą kartą šio radijo gimtadienių istorijoje buvo surengti ir apdovanojimai, o visas vakaras pulsavo raudona spalva. Ja buvo prašoma pasipuošti ir vakaro dalyvių, mat vakarėlis vadinosi „POWERED“. Svečiai organizatorių nenuvylė – visos „Pachos“ erdvės tiesiog degė raudoniu.

REKLAMA

Apdovanojimus vedė „Power‘io“ laidų vedėjai Saulius Baniulis ir Raminta Vyšniauskaitė. Manto Petruškevičiaus išdabinti vedėjai metų geriausiems išdalino net 6 apdovanojimus, kuriuos visą mėnesį rinko visi „Power‘io“ klausytojai balsuodami internetu. Kaip ir dera šokių muziką Nr.1 leidžiančiai radijo stočiai, laimėtojams buvo įteikti tviskantys diskotekų kamuoliai. Geriausiu laidos „Power Partyzone“ rezidentu DJ (lietuviu) „Power Hit Radio“ klausytojai išrinko „M&D Substance“, mėgstamiausia radijo reklama pripažinta Kelių direkcijos reklama „Girti vairuotojai“.

REKLAMA
REKLAMA



Raminta ir Mantas

Geriausią laidos „Sunday Club“ rezidento DJ (lietuvio) apdovanijimą gavo gimtadienio šventę savo naujausiu kūriniu pradėjęs „Filtered Tools“ su vokaliste Egle. Po šio apdovanojimo scenoje pasirodė vokalistė Kristina su VIRUS J prie pulto. Buvo renkami ir smagiausi radijo eteryje skambėję pokštai. Juokingiausiu „Power Hit Radio“ klausytojai išrinko vieną ilgiausių radijo šaukinį, kurį įgarsino „Power Popietės“ ir pačių apdovanojimų vedėjas Saulius Baniulis. Deja, Raminta apdovanojimo kolegai neįteikė ir pažadėjo, kad jis keliaus tiesiai į studiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiekvieną nominuotąjį į metų superhitus klausytojai pasitiko didžiausiomis ovacijomis, vis dėlto „Power Hit Radio“ superhitu interneto lankytojai išrinko Armino van Buureno kūrinį „In And Out Of Love“. Apdovanojimą atsiėmęs Marius Kuzminas, LATGA-A Muzikos kūrinių licencijavimo skyriaus vedėjo pavaduotojas, pažadėjo, kad šis apdovanojimas tikrai pasieks patį Arminą van Buureną.  



A.Stukytė

Paskutinį diskotekos kamuolį su „Power Hit Radio“ atributika atsiėmė Vidas Bareikis už savo komandos – Suicide DJ‘s – bendrą darbą su Jurga, kurį remiksavo Vitaras, – „Final Shot“. Jį „Power Hit Radio“ klausytojai įvertino kaip geriausią lietuviškos šokių muzikos kūrinį. Atsiimdamas apdovanojimą V. Bareikis dėkojo visiems balsavusiems, bet didžiausius nuopelnus priskyrė dainą remiksavusiam Vitarui.

REKLAMA



Marius Kuzminas

Šio vakaro didžiausias svečias ir „Power Hit Radio“ dovana klausytojams specialiai į radijo gimtadienį atvykęs garsus didžėjus ir prodiuseris iš Norvegijos – DJ Boom Jinx. Gimtadienio šventė, kurioje netrūko „Power Hit Radio“ pasveikinti atėjusių žvaigždžių, tęsėsi iki ryto. 



Svečiai


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų