REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienis NASDAQ OMX Vilniaus vertybinių popierių biržoje aktyvumu nepasižymėjo, praneša investicinis bankas „Finasta“. Biržoje sudaryti tik 383 sandoriai, kuriais vertybinių popierių perleista už 800 tūkst. litų. Nors nukrito net 17 bendrovių akcijų kaina, o pakilo tik 6, tačiau OMX Vilnius indeksas krito tik 0,67 proc. iki 161,17 punkto. Didžiausią teigiamą kainos pokytį – net 14,86 proc. iki 1,7 lito – fiksavo „Invalda“ vertybiniai popieriai, kurių perleista už 151 tūkst. litų.

REKLAMA
REKLAMA

NASDAQ OMX Rygos biržoje investuotojai buvo visiškai pasyvūs ir nesidomėjo nei viena iš bendrovių. Sandoriai sudaryti vos dėl 9 bendrovių akcijų, o sandorių sumos labai nedidelės.

NASDAQ OMX Talino biržoje pasiekta 357 tūkst. eurų apyvarta ir sudaryta 216 sandorių. Didžiausio aktyvumo, kaip jau įprasta, sulaukė „Estonian telecom A“ ir „Tallink Grupp“ vertybiniai popieriai, kuriais atitinkamai suprekiauta 127 tūkst. ir 101 tūkst. eurų. Šių bendrovių akcijų kainos fiksavo teigiamus pokyčius: 0,2 proc. iki 4,96 euro ir 3,03 proc. iki 0,34 euro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų