REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar, balandžio 26-ąją dieną, lietuvaičiai turėjo galimybę apsilankyti Enrique Iglesias koncerte.

REKLAMA
REKLAMA

Jau antrą kartą Lietuvoje viešintis ir koncertuojantis ispanų kilmės dainininkas mūsų šalies muzikos gerbėjams padovanojo nepakartojamą šou, kurio metu liejosi tiek degtinė, tiek bučiniai. Salė buvo pilnut pilnutėlė, nebuvo matyti laisvų sėdimų vietų, o stovintiems žmonėms teko pasipausti. Ištikimiausi gerbėjai turėjo galimybę patekti į „Fanų zoną“ ir būti arčiau scenos.

REKLAMA

Enrique Iglesias apšildė jauna kylanti olandų dainininkė Esmee Denters, lydinti jį viso turo po Europą metu. Merginai talkino dvi šokėjos ir didžėjus.

Ilgai laukę ir nekantravę gerbėjai šiek tiek po devynių (koncerto pradžia - 20.00) išvydo Enrique, kuris savo koncertą pradėjo visiems gerai žinoma daina „Can You Hear Me“. Vos tik išgirdę pirmąją dainą, susirinkę gerbėjai ne tik ėmė dainuoti kartu su Enrique, tačiau sukėlė didžiulį triukšmą spiegdami ir cypdami.

REKLAMA
REKLAMA

Įpusėjus antrai dainai atlikėjas pasveikino visus susirinkusius, pasakydamas „Labas dar kartas, Vilnius“. Vėliau Iglesias apgailestavo, kad praėjusios viešnagės metu negalėjo pasilikti Vilniuje ir prisipažino, kad naktį po koncerto ketina praleisti sostinėje.

Jau įpusėjus koncertui, Enrique kalbino žiūrovus ir šmaikštavo, kad į jo koncertus daugiausiai ateina tik merginos. Pastebėjęs salėje ir vaikinų, Enrique vieną, patį drąsiausią, pakvietė ant scenos. Kiek vėliau ant scenos užlipo ir drąsuolio mergina. Vaikinas prisipažino, kad atėjo paklausyti E. Iglesias muzikos bei atskleidė, jog tai buvo jo, o ne ketverius metus su ja draugaujančios merginos iniciatyva. Enrique juos pavaišino degtine, paklausinėjo apie judviejų santykius bei ragino vaikiną dainuoti kartu su juo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atrodo, staigmenų buvo tikrai nemažai, tačiau baigiantis koncertui Enrique vėl nustebino žiūrovus, pasikvietęs ant scenos vieną iš ištikimiausių gerbėjų. Mergina buvo tokia susijaudinusi, jog net nesugebėjo atsakyti į paprastą klausimą - „Kiek tau metų“. Ji atsakė: „Ačiū, gerai“. Vėliau Enrique klausė, ar ši turinti vaikiną - mergina iš pradžių pareiškė neturinti, tačiau atsakymą pakeitė, ir prisipažino, kad turi. Enrique jai sudainavo dainą „Hero“, po kurios apdovanojo ir karštu bučiniu.

Atsisveikindamas E. Iglesias žiūrovams pažadėjo, kad į Lietuvą grįš labai greitai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų