REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sofia Rubina (EE) (vocal), Rick James (UK) (bass) (Amy Winehouse, Estelle, Craig David), Robin Aristorenas (UK) (guitar) (Chaka Khan), Aleksandras Raičenoks (LV) (saxophone), Marijus Aleksa (LT) (drums). Stilius: soul/funk.

REKLAMA
REKLAMA

Bilietas: 20lt/koncerto dieną bilietas brangs.

Tautų katilas – taip gyvos muzikos klubą „Tamsta“ vilniečiai ir miesto svečiai drąsiai galės vadinti jau balandžio 30-ąją, mat čia ant scenos šėls

muzikantai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Didžiosios Britanijos.

REKLAMA

Soul ir funk garsų suvienyti atlikėjai klausytojams prisistatys „Soul Incorporation“ vardu – kerinčiu balsu sužavės estė Sofia Rubina, bosinę gitarą valdys su tokiais atlikėjais kaip Amy Winehouse, Craig David, Estelle grojęs Rickas James'as, elektrine gitara gros viena scena su Chaka Khan dalinęsis Robinas Aristorenas, saksofoną pūs brolis latvis Aleksandras Raičenoks, o būgnus muš šiuo metu Didžiojoje Britanijoje gyvenantis, tikriems melomanams puikiai pažįstamas Marijus Aleksa.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent jam gimė idėja į Vilnių sukviesti tiek skirtingų, bet labai profesionalių muzikantų.

„Šiuo metu gyvenu Didžiojoje Britanijoje ir į Lietuvą grįžtu groti. Stengiuosi apsilankyti vietiniuose koncertuose, ar po jų vykstančiuose jam session, kuriuose ir susipažinau su Ricku bei Robinu. Nusprendėm surengti bendrą pasirodymą Vilniuje – norisi lietuviams parodyti kuo daugiau gerų muzikantų, kurie yra groję su pasaulinio lygio žvaigždėmis, tačiau akimirksniu sužavi savo paprastumu ir profesionalumu“, - apie netikėtai gimusį „Soul Incorporation“ sako Marijus Aleksa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tikiuosi, kad tai ne paskutinis toks koncertas „Tamstoje“. Muzika suvienija žmones ne tik scenoje, bet ir tuos, kurie sėdi priešais. Būtent todėl norisi leisti jiems išgirsti kuo daugiau kokybiškos muzikos“, - sako būgnininkas ir kviečia nepraleisti pirmojo „Soul Incorporation“ pasirodymo jau balandžio 30 dieną.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų