REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Asta Baukutė prisipažino, kad yra patyrusi vyro smurtą

Antradienį laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ apie skaudžiausius savo išgyvenimus ir ateities planus pirmą kartą prabils buvusi aktorė, o dabar Seimo narė Asta Baukutė.

REKLAMA
REKLAMA

Skandalingų televizijos personažų kūrimu išgarsėjusi moteris visada itin kruopščiai slėpė asmeninį gyvenimą, tačiau šį sykį ji bus labai atvira.

REKLAMA

A.Baukutė prisipažins, jog jai yra tekę patirti pirmojo savo sutuoktinio smurtą, nuo kurio jai, kartu su dviem mažais vaikais,  visą mėnesį teko slėptis valdiškuose namuose. Po pirmųjų skyrybų širdies žaizdas moteriai teko gydytis ne vienerius metus.

Antrasis jos vyras teisininkas Kęstutis Rupulevičius prisipažins, jog netgi išgirdusi jo pasiūlymą tekėti Asta  stačia galva nepuolė į jausmų sūkurį. Ir visgi dabar abu sutuoktiniai tikina, kad būdami kartu tarsi iš naujo pražydo. A.Baukutė  ne tik ryžosi vėlyvai motinystei, bet ir, kaip jai nuolatos kartoja aplinkiniai, labai išgražėjo bei sutiko dalyvauti didžiausiame savo gyvenimo iššūkyje - Seimo rinkimuose. Ir nors patekti į parlamentą ji nesitikėjo, dabar tikina naujajam darbui atiduodanti visas savo dienas, o jeigu reikia ir naktis...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų