REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

110 mln. JAV dolerių pernai uždirbusią dainininkę Madonną „Forbes“ išrinko sunkiausiai dirbančia Holivudo mama.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėja ir trijų vaikų motina Madonna, neseniai nesėkmingai bandžiusi įsivaikinti dar vieną vaiką iš Malavio, uždirbo 105 mln. dolerių bruto per gastroles ir JAV pardavė beveik milijoną albumų. Ji taip pat pasirašė keletą pelningų sutarčių, remdamasi Forbes.com praneša „Reuters“.

REKLAMA

„2008-ieji jai buvo nepaprasti metai. KOncertiniai turai jai atnešė daugiau pelno nei kietiems atlikėjams, nes visame pasaulyje bilietai buvo išparduoti”, - teigė penktadienį paskelbtą sąrašą sudaryti padėjusi Lauren Streib.

Antrojoje sąrašo vietoje likusi Reese Witherspoon pernai uždirbo maždaug 24 mln. dolerių, nedaug nuo jos atsiliko trečioje vietoje atsidūrusi ir 20 mln. dolerių uždirbusi Gwyneth Paltrow.

Ne tik vaidinanti bet ir dukrą Ava bei sūnų Deaconą auginanti R. Witherspoon taip pat yra kosmetikos kompanijos „Avon“ pasaulinė ambasadorė.

REKLAMA
REKLAMA

Už filmą „Iron Man“ uždirbti 580 mln. dolerių bei kontraktai su Estee Lauder bei batų ir rankinių gamintoju „Tod`s“ garantavo G. Paltrow trečiąją sąrašo vietą.

L. Streib teigimu, sąrašas sudarytas vertinant Holivudo mamų, turinčių bent vieną vaiką, uždarbį. Čia įskaičiuojami albumų pardavimai, atlyginimai, pajamos už parduotus bilietus, kontraktai.

Trijų vaikų mama Julia Roberts, į didžiuosius ekranus grįžusi su filmu „Duplicity“, užėmė ketvirtąją vietą, o sūnų auginanti aktorė Sarah Jessica Parker – penktojoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šešta vieta atiteko Angelinai Jolie, auginančiai šešis vaikus, tačiau pernai sugebėjusiai uždirbti 14 mln. dolerių. Vienu laipteliu žemiau – modelis ir televizijos laidų vedėja Heidi Klum, besilaukianti ketvirtojo vaiko.

„Oskaro“ laimėtoja Kate Winslet, auginanti du vaikus, dainininkė ir trijų vaikų mama Faith Hill taip pat pateko į sąrašą, kuris skelbiamas interneto svetainėje www.forbes.com.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų