REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Estų policija šeštadienį bandė sutramdyti vienas po kitą kylančias muštynes tarp Vilniaus "Lietuvos ryto" ir Kauno "Žalgirio" aršiausių sirgalių, tačiau tai padaryti jiems sekėsi sunkiai. Po jau kelių krauju apšlakstytų muštynių Tartu miesto centre estų policija sulaikė keturis "Žalgirio" mušeikas.

REKLAMA
REKLAMA

Kumščiais švaistomasi prie Tartu universiteto sporto arenos, šalia esančiose parduotuvėse, skveruose.

REKLAMA

Naujausias incidentas įvyko prie parduotuvės, kai sostinės krepšinio komandos keli aistruoliai panoro apsipirkti, o juos užpuolė dešimties žmonių grupė vilkinti "Žalgirio" ekipos atributika.

"Per valandą mes turėsime nuspręsti, ar leisime Lietuvos sirgaliams žiūrėti BBL finalą tarp "Lietuvos ryto" ir "Žalgirio". Yra galimybė, kad dar į areną neįėję Lietuvos aistruoliai bus į ją iš viso neįleidžiami", - aiškino vienas iš SEB BBL turnyro rengėjų, atsakingas už varžybų saugumą.

REKLAMA
REKLAMA

Į Tartu atvyko po tris autobusus Vilniaus ir Kauno sirgalių. Autobusai stovi skirtingose stovėjimo aikštelės pusėse ir juos yra apsupę policijos pareigūnai.

"Tokio dalyko mes tikrai nesitikėjome. Galbūt iš Talino kviesime specialų policijos padalinį, nes per finalus bus daug garbingų svečių, o muštynių tarp lietuvių mums nereikia", - BBL finalo ketverto varžybas rengiančio "Rock" klubo atstovai.

Tartu (Estija) penktadienį prasidėjo SEB Baltijos krepšinio lygos (BBL) Elito diviziono finalo ketverto turnyras.

BBL čempionų titulą ginantiems Kauno "Žalgirio" krepšininkai 83:74 nugalėjo finalo ketverto šeimininkus Tartu "Rock" krepšininkus ir finale šeštadienį kausis su Vilniaus "Lietuvos rytu". Rungtynių pradžia 18.30 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų