REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne tik paprasti Lietuvos gyventojai jaučia sklandančios ekonominės krizės pasekmes, pramogų pasaulio atstovai irgi grimzta į skolas. Ateinantį trečiadienį garsenybių skolas skaičiuos „Nuodėmių dešimtukas“.

REKLAMA
REKLAMA

Politikai, dainininkai ir šou verslo įžymybės skendi skolose, o išaiškinti gėdingai slėptus skolų faktus imsis nuodėmes skaičiuojanti TV3 laidos komanda.

REKLAMA

Seimūnė Asta Baukutė tikino, jog visas skolas už Vilniaus kolegijos bendrabutyje nuomojamą butą jau grąžino.

„Aš viską sumokėjusi ir tikrai nesu skolinga. Po mėnesio ketinu iš bendrabučio išsikelti“, – „Nuodėmių dešimtukui“ sakė Seimo narė.

Tačiau laidos kūrėjams pavyko išsiaiškinti, kad Asta Baukutė sako netiesą. Priešingai nei valstybės tarnautoja, dainininkas, o dabar ir statybų bendrovės vadovas Andrius Rimiškis pirmą kartą viešai  išpažįsta nuodėmę.

REKLAMA
REKLAMA

„Taip, aš skolingas, ir apgailestauju, kad  beveik pusmetį nesumoku žmonėms algų“, – su nerimu atvirai sakys Andrius.

Dešimtuko sąrašas ilgas, o jame įrašytos ir Laimučio Pinkevičiaus, ir Žilvino Žvagulio, ir Mariaus Gelažniko, ir net Aušrio Kriščiūno, pravarde Tynta, pavardės!

Kas dar papuolė į didžiųjų skolininkų  gretas, „Nuodėmių dešimtukas“ išsiaiškins trečiadienį, balandžio 29 dieną,  20.00 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų