REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Muzikos akademijos” nugalėtojas Ruslanas Kirilkinas nenorėtų apsiriboti tik Lietuvos pramogų verslu. Matydamas šalies Seime tiek daug jaunų veidų dainininkas susimąstė apie galimybę paragauti politiko duonos.

REKLAMA
REKLAMA

„Girdėjau, kad politinę karjerą gali padaryti tik įstojęs į kokią nors solidžią politinę partiją. Bet aš nenorėčiau būti priklausomas nuo partijos vadovybės norų, tikslų ir įsipareigojimų. Todėl ėmiau galvoti, kokiu būdu, kaip ir kur galėčiau tapti politiku“,- pasakojo Ruslanas.

REKLAMA

Šeštadienį į Lietuvos pajūrį atvykstantis ir Klaipėdos klube „Nesė Relax“ koncertuosiantis atlikėjas prisipažįsta, kad uostamiesčiui jis neabejingas dėl šiam miestui būdingo liberalumo: „Tikiuosi, kad koncerto metu dar kartą įsitikinsiu, kad gimtoji Klaipėda ir čia gyvenantys žmonės – tokie pat laisvi ir atviri pokyčiams, kaip ir aš. Klaipėdiečiai buvo pirmieji, išgirdę anksčiau gyvavusios mano grupės „Omega“ dainas. Klaipėdiečiai, ko gero, pakančiausiai reagavo į mano nuotraukas, publikuotas pornografinio pobūdžio interneto svetainėje. Galų gale klaipėdiečiai nuoširdžiausiai sveikino mane sukūrus šeimą su mylimuoju iš Suomijos ir aršiai nelipdė man „žydrojo berniuko etiketės“.

Ruslano teigimu, galbūt po kelerių metų, kai Lietuvoje bus įteisinti tiesioginiai mero rinkimai, jis ir bandys kelti savo kandidatūrą į uostamiesčio mero postą: „Dabar merus renka tarybų nariai. O aš norėčiau būti išrinktas gyventojų, o ne grupelės asmenų. Ką gali žinoti – gal mano svajonė išsipildys jau 2011 metais?..“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų