REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aleksandras Sukovas, „Tez Tour“ bendrovių direktorių susirinkime paskirtas atsakingu už tarptautinius grupės plėtros projektus į Europos šalis.

REKLAMA
REKLAMA

Tai jau antras kartas „Tez Tour“ įmonių istorijoje kai tarptautiniuose bendrovių plėtros projektuose atsakomybė deleguojama  lietuviui.

REKLAMA

Toks sprendimas priimtas tarptautinės kompanijos „Tez Tour“ bendrovių direktorių susirinkime, vykusiame praeitą savaitę.  

„Naujas atsakomybes vertinu kaip viso kolektyvo darbo nuopelną, tad laikau ne tik asmeniniu, bet ir nauju visos Lietuvos įmonės kolektyvo iššūkiu“, - sako A. Sukovas, Lietuvoje veikiančios kompanijos „Tez Tour“ vadovas.

„Tez Tour“ įmonių grupės direktorių susirinkime patvirtintu sprendimu, A. Sukovas tampa atsakingu už naujų kelionių paslaugų kūrimą ir vystymą, už „Tez Tour“ bendrovių plėtrą bei dalinę jų veiklos kontrolę Europos šalyse.

30 metų turintis A. Sukovas „Tez Tour“ Lietuva direktoriumi tapo praeitą mėnesį, o bendrovėje dirba nuo pat jos įsikūrimo.  

Tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“ yra įsteigęs savo įmones jau 14 šalių. Tai didžiausias ir sparčiausiai augantis poilsinių kelionių organizatorius Rytų Europos šalyse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų