REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai savo septintąjį gimtadienį atšventęs elektroninės muzikos portalas „Sutemos.net“ turi dovanų ir kviečia visus ne miegoti, kaip kad būdavo su ankstesniais jų leidiniais, bet šokti.

REKLAMA
REKLAMA

Portalas pristato ilgai rinktą norvegų dueto „Amish 82“ remiksų albumą „Shovels And Cava“, kurį jau nuo šiandien visiškai nemokamai gali atsisiųsti kiekvienas iš www.sutemos.net

REKLAMA

„Mums labai malonu, kad kiekvienas „Sutemų“ leidinys viso pasaulio virtualių įrašų  gerbėjų tarpe yra labai laukiamas, bet pastaruoju metu tapome labai nuspėjami ir nuobodūs. Net gi patys sau. Todėl šį kartą nusprendėme paeksperimentuoti ir išleisti tai, ko galbūt niekas iš mūsų nesitikėjo. Suprantame, kad bus įvairių nuomonių, bet tikimės būti daugiau suprasti, nei ne“, - taip „Amish 82“ albumą pristatė įrašų kompanijos atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Norvegų debiutas Lietuvoje

Lietuvių kompanijoje debiutuojantys „Amish 82“ - tai išties talentingų norvegų Jørgen Meyer ir Snorre Valen duetas, kuriantis electro, house, techno, rock muziką.  Jie savo įrašams ir gyviems pasirodymams nesibodi samdyti ir krūvos kviestinių muzikantų – gitaristų, vokalistų ar multi-instrumentalistų.

„Shovels And Cava“ yra vienerių metų eksperimentų rezultatas. Šis mini albumas apjungia įvairių žanrų sluoksnius ir demonstruoja kontrastus tarp minimalių ir sausų house muzikos ritmų bei įmantrių aranžuočių“,  - apie savo debiutinį albumą pasakoja „Amish 82“ narys Snorre Valen.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Albume - net 10 remiksų

Be kelių pačių „Amish 82“ electro stiliaus kompozicijų šiame nemokamame „Sutemų“ albume laukia net dešimt remiksų iš skirtingų pasaulio pusių. Savo labai skirtingas ir įdomias interpretacijas pateikia britai Maps And Diagrams ir Z-arc, japonas Sabi, estas Tammetoru, rusas Neotnas bei norvegas SkyBarstow.

„Amish 82“ remiksavo ir trys lietuviai. Pirmąjį remiksą sukūrė netrukus garsiojoje britų įrašų kompanijoje „Planet Mu“ savo debiutinį albumą išleisiantis visoje Lietuvoje mylimas Few Nolder. Antrąjį - po labai ilgos pertraukos vėl girdimas buvęs populiarios Lietuvoje grupės EXEM narys Matas Petrikas. Pastaruosius dešimt metų jis gyvena Vokietijoje. Paskutinysis remiksas priklauso „Sutemų“ klausytojams labai gerai pažįstamam Leon Somov. Jo du albumai, įrašyti su dainininke Jazzu, iki šiandien yra vieni populiariausių šioje kompanijoje.

REKLAMA

Beje, jau netrukus „Sutemose“ turėtų pasirodyti ir antrasis švedo Stockfinster albumas. Šiais metais virtualioje įrašų kompanijoje dar numatomi ir nemokami Few Nolder, IJO, Yagya leidiniai bei jau net šeštoji „Intelligent Toys“ dalis, kurioje kaip visada netrūks staigmenų.

Atsisiųskite „Amish 82” albumą: http://www.sutemos.net/lt/player

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų