REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

DJ Sezzy pristatys savo požiūrį į disco muziką

Balandžio 25 dieną, naktiniame klube „Roller“, kurį jau galima vadinti disco muzikos ambasada Lietuvoje, prasidės unikali vakarėlių serija „My Point of Disco“.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarėlių metu savitą ir unikalų požiūrį į disco muziką pristatys netikėčiausi Lietuvos DJ, į savo grojamą muziką bei programą retai teįpinantys šį muzikos stilių.

REKLAMA

Pirmasis šį iššūkį bandys atremti DJ Sezzy, plačiai žinomas hip-hop‘o, r‘n‘b, soul didžėjus, prodiuseris, atlikėjas, bei renginių organizatorius. Jis entuziastingai priėmė vakarėlio idėją ir yra pasiryžęs įkaitinti publiką jam kiek neįprastais, bet iki skausmo pažįstamais disco ritmais.

Paklaustas ką jam reiškia disco muziką, DJ Sezzy atsako: „Disco man reiškia labai daug, nes augau galvodamas, jog „naktinis klubas“ reiškia ne ką kitą, o būtent "disco". Tikiuosi visus pamatyti šokių aikštelėje ir pašėlti disco ritmu! Žinoma, vakarėlio metu įpinsiu ir  savo mylimo hip-hop‘o, bus karšta“.

REKLAMA
REKLAMA

„Kadangi man disco muzika yra labai artima, turiu daug mėgiamų grupių, atlikėjų, bet iš jų išskirčiau Cheryl Lynn, Donna Summer, Chic“, - šypsosi Sezzy, tačiau iki galo neišduoda ko galima tikėtis šį šeštadienį, kuomet jis pristatys savitą požiūrį į disco.

Organizatoriai žada, jog vakarėlių serijos metu, bus sugroti visi iki vieno aštuntojo dešimtmečio hitai, o renginių metu alsuos neišvengiama disco laikų dvasia. Jau šį šeštadienį pirmąjame „My Point of Disco“ vakarėlyje su DJ Sezzy, naktiniame riedučių klube „Roller“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų