REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų spauda praneša, kad pasibaigus šiam sezonui, prie Londono „Chelsea“ ekipos vairo atsistos 49-erių metų italų strategas Carlo Ancelotti, kuris jau vasarą paliks AC „Milaną“.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad C. Ancelotti su „Chelsea“ klubu pasirašys trejų metų sutartį, tačiau kontrakto finansinės sąlygos kol kas neatskleidžiamos.

REKLAMA

Kaip viena iš naujos sutarties sąlygų, yra Londono vienuolikės savininko Romano Abramovičiaus pažadas skirti net 56 milijonus eurų naujiems pirkiniams.

Bene pagrindiniu taikiniu tarpsezonį bus „Arsenal“ puolėjas Emmanuelis Adebayoras, už kurį „Chelsea“ yra pasiryžusi sumokėti apie 23 milijonus eurų. Didelė tikimybė, kad į „Stamford Bridge“ stadioną bus bandoma prisivilioti ir Rusijos rinktinės bei Maskvos CSKA saugą Jurijų Žirkovą – jam ruošiamasi pasiūlyti 17 milijonų eurų.

REKLAMA
REKLAMA

Savo gretas „mėlynieji“ pageidauja sustiprinti ir „Manchester United“ puolėju Carlosu Tevezu, tačiau po šio sezono Londono komandą turėtų palikti ir nemažas būrys dabartinių jo futbolininkų – pirmieji eilėje stovi prancūzai Florentas Malouda ir Nicolas Anelka bei portugalas Deco.

Be to, „Chelsea“ vadovai ėmė ieškoti ir naujo vartininko, nes čekas Petras Čechas paskutiniu metu nebedemonstruoja patikimo žaidimo ir daro daugybę klaidų. Vienas pagrindinių pretendentų į jo vietą – brazilas Heurelho Gomesas, atstovaujantis „Tottenham Hotspur“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų