REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Enrique Iglesias koncertą pradės kylanti žvaigždė

Balandžio 26 d. „Siemens“ arenoje Vilniuje išskirtinį pasirodymą surengsiantis Enrique Iglesias į Lietuvą atvyks su žavia palydove – dainininke Esmée Denters.

REKLAMA
REKLAMA

Jauna olandų kilmės atlikėja ir dainų autorė prieš Enrique Iglesias pasirodymus dainuos visų gastrolių Europoje metu. Pirmasis bendras atlikėjų koncertas įvyks Baltarusijos sostinėje Minske, kur Enrique Iglesias svečiuosis balandžio 24 d. Viso Esmée Denters kartu su širdžių ėdiko reputaciją pelniusiu lotynų muzikos atstovu pasirodys net vienuolikoje šalių.

REKLAMA

Už meilę muzikai 1986 m. rugsėjo 28 d.  Olandijoje gimusi Esmée Denters turi dėkoti muziką mėgusiems savo tėvams -  administratore dirbančiai motinai Fanny ir advokatūra besiverčiančiam tėvui Hankui Denterams. Deja, šiuo metu Esmée tėvai gyvena išsiskyrę. Nepaisant to, muzikos aistra užsikrėtusi ir vyresnioji Esmée sesuo Daphne, kuri šiuo metu dainuoja didžiulės sėkmės sulaukusioje olandiškoje miuziklo „Dirty Dancing“ versijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Esmée Denters yra viena pirmųjų žvaigždžių, kurios sužibėjo video portale „YouTube“. Čia Esmée Denters turi beveik 200 000 registruotų gerbėjų, o jos klipai buvo peržiūrėti daugiau nei 12 milijonų kartų. Būtent portale „YouTube“ jaunąją dainininkę pastebėjo pats Justinas Timberlake. Populiariosios muzikos žvaigždė nieko nelaukęs susisiekė su Esmée, kuriai pasiūlė pasirašyti kontraktą su savo įrašų kompanija „Tenman Records“. Negana to, Justinas Timberlake taip susižavėjo jaunąja atlikėja, kad pakvietė ją kartu koncertuoti didelės sėkmės sulaukusiose savo gastrolėse „Futuresex/loveshow“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Netrukus gandas apie žaibišką Esmée Denters sėkmę pasiekė Jungtines Amerikos Valstijas. Specialią laidą „YouTube“ fenomenui skyrusi įtakingiausia televizijos žvaigždė pasaulyje Oprah Winfrey nepasididžiavo ir į studiją pasikvietė būtent Esmée Denters. Tai jaunai atlikėjai atvėrė duris į didiulę Šiaurės Amerikos rinką. Nieko nuostabaus, kad pradėjus kurti dainas debiutiniam albumui, dainininkei padėti pasisiūlė žinomi dainų autoriai ir prodiuseriai – pats Justinas Timberlake, grupės „OneRepublic“ lyderis Ryanas Tedderis, prodiuserių komanda „Stargate“ ir daugelis kitų.

REKLAMA



Vilniuje išskirtinį pasirodymą surengs Enrique Iglesias

Dainininkė neslepia, kad pirmasis albumas jai yra labai svarbus. Esmée Denters įrašė daugiau nei 100 dainų, iš kurių geriausios ir pateks į gegužės 22 d. pasirodysiantį debiutinį albumą „Outta Here“. Lietuvoje gyvenantiems dainininkės gerbėjams nereikės laukti kito mėnesio pabaigos, nes jau balandžio 26 d. Esmée Denters pradės Enrique Iglesias koncertą „Siemens“ arenoje Vilniuje.

Antrą kartą Lietuvoje viešėsiantis atlikėjas grįžta pristatyti populiariausių savo dainų iš neseniai išleisto albumo „Greatest Hits“. Pirmasis Enrique Iglesias karjeroje geriausių dainų rinkinys sudarytas iš 17 hitų, kurių dėka jis tapo pasauline žvaigžde: „Hero“, „Bailamos“, „The Rhythm Divine“, „Be With You“ ir daugelio kitų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų