REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Melo Gibsono meilužė: „Mūsų romanas – rimtas“

Rusijos popžvaigždė Oksana Pochepa patvirtino, kad yra garsaus Holivudo aktoriaus meilužė ir sako tikinti šių santykių ateitimi.

REKLAMA
REKLAMA

"Tai yra rimta, tikiu, kad mūsų sąjunga bus stipri ir ilgalaikė. Mes esame skirtingi, bet Melas - subrendęs vyras, gerai žinantis, ko nori. O aš taip pat žinau, ko noriu", - sako 24 metų gražuolė, kuri savo pirmuosius hitus įrašė būdama vos 13 metų.

REKLAMA

53 metų Melas ir jo 52 metų žmona Robyn, turintys septynis bendrus vaikus, pateikdami skyrybų prašymą Los Andželo teisme kaip skyrybų priežastį nurodė "nesuderinamus skirtumus".

Jų vedybinis gyvenimas susvyravo praėjusį mėnesį spaudoje pasirodžius nuotraukoms, kuriose užfiksuota, kaip Melas leidžia laiką šviesiaplaukės moters, vardu Oksana, draugijoje Kosta Rikoje.

Oksana taip pat tvirtina, kad ji susitikinėjo su Melu praėjusių metų rugpjūtį, kai vyko juostos "Tamsos pakraštys" ("Edge of Darkness") filmavimo darbai. Daugiau romano detalių šviesiaplaukė dainininkė nepanoro atskleisti. "Šiuo metu nenorėčiau pasakyti kažko daugiau",  - sakė Oksana britų dienraščiui "The Sun".

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau buvo pasklidę gandai, kad Melo mylimoji yra pianistė Oksana Kolesnikova. Tačiau 31 metų ištekėjusi klasikos atlikėja paneigė šias kalbas. "Nesuprantu, iš kur tokie spėjimai. Jaučiuosi išties sutrikusi. Visus tikriausiai suklaidino vardas Oksana, bet juk šis vardas itin dažnas Rusijoje", - sakė moteris.

Melas Gibsonas, kuris yra praktikuojantis katalikas, visuomet paneigdavo kalbas apie savo meilės romanus.

Tačiau pirmadienį (balandžio 13 dieną) išplatintas pareiškimas parodė, kad kalbos apie jo skyrybas yra tiesa. "Tiek mūsų santuokos, tiek skyrybų metu mes siekiame išsaugoti privatumą ir mūsų šeimos vientisumą, taip elgsimės ir toliau", - rašoma bendrame poros pareiškime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Robyn, kuri už Melo Gibsono ištekėjo 1980 metais, po skyrybų pretenduoja į pusę 640 milijonų svarų sterlingų aktoriaus turto, įskaitant 26 mln. svarų sterlingų vertės katalikų bažnyčia Kalifornijoje, privačią salą Fiji salyne, rančą Kosta Rikoje ir keletą nekilnojamojo turto objektų Malibu.

Oksanos Pochepos dainos video klipas:



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų